fredag, oktober 24, 2008

Jeg er ikke i julemodus......

.....men har likevel begynt å sy litt juleting. Jeg ser at det er mange blogger som skriver om forventning,juleforberedelser og julegaveinnkjøp. Jeg har jo allerede vært på årets første julebord,men kan ikke si at jeg venter på julen enda. jeg her en av dem som holder på sommeren lengst mulig, og det er ikke lenge siden jeg måtte innfinne meg med at det er høst ;-}, så julen får vente litt til. men skal man sy litt julegaver, er det jo godt å begynne i god tid. Familien min fikk vel nok av mine syarbeider i fjor til jul, men jeg syr nå litt likevel. jeg fant et fint stoff med skrift og små hjerter på, og det kunne jeg ikke gå forbi.
Stoffet passet godt tild et beige linstoffet og fikk bli prikken over i`en på disse posene.
Jeg sydde en del hvite poser i fjor til jul, og det blir nok en del i år også.

På IKEA fant jeg blått linstoff. det passer godt sammen med Tildastoffet jeg kjøpte i fjor. jeg har også sydd en fin pute i dette stoffet, men den glemte jeg jo å ta bilde av før jeg ga den vekk ;-}


Denne helgen kommer jeg til å tilbringe på Kolbotn. Det er Kolbotn Cup i bryting, et stort stevne med ca 400 deltagere. Det blir både gøy og slitsomt. Datteren har mange gode brytere i vektklassen sin. God helg dere.


9 kommentarer:

Hespe sa...

Så nyyydelig stoffposer. Er jo en stund igjen til jul, enig med deg, men godt å komme litt igang med det som skal produseres.

Ha en flott og krativ helg!

Klemmer :o)

Agatha sa...

De posene var kjempefine, må nok sette meg til å prøve å sy litt til jul! God helg til deg!

Ingrid sa...

Nydelige poser du har sydd! Kanskje det var en ide til julegaver... legge en såpe eller noe godis oppi.
Må si jeg er av dem som gleder meg til jul allerede jeg da... hmm.. :)
God helg!

Anonym sa...

Kjempefine!! Kom over bloggen din ved en tilfeldighet, da jeg søkte på bestemorruter. Og da jeg først var inne, kom jeg meg ikke ut av den. Her var det mye fin inspirasjon. Kan jeg spørre om du har heklet duken selv også. Altså den som ligger under posene?

Tanja

Randi sa...

De var helt nyyyydelige!!


Ha en koselig helg.
Klem

Solstad sa...

Veldig flotte poser :) jeg har planer om å sy litt julegaver ....bare to mnd. igjen til jul så det er nok på tide å begynne ....dagene går så fort!
Ha ei kjempegod helg ...og lykke til med dattera di :)) Klem

Tone sa...

Kjempesøte poser du har sydd, flink er du!! Og så må jeg bare få si tusen takk for awardene, selv om det nå begynner å bli en stund siden! Setter pris på det, klemz:-)
Bloggingen min går litt over stokk og stein om dagen, jeg har vel strengt tatt egentlig ikke tid til å blogge, men så synes jeg det er trist å kutte ut helt. Ha en fin søndag :-)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så nydelige poser!Så flink du er :o)

Ønsker deg en fin søndagskveld!
Klem fra Vibeke

JULIE K sa...

Ååååå du lager no bare de vakreste ting du. Nydelig : )