søndag, oktober 19, 2008

Søndag

Søndagen må inneholde litt av hvert når man på en måte blir "snytt for" en lørdag ;-} Det er nemlig sånn at når vi er på brytestevner, så varer de omtrent hele dagen. Vi reiser i 07-tida om morgenen og er ofte ikke hjemme før i 20-tida om kvelden. Moro,men slitsomt. Forresten, noe av det første som skjedde i dag tidlig var at jeg fikk telefon fra treneren i klubben,og han sa at etter å ha lest regelboka og snakket med dommeren hadde de kommet til at det var datteren som vant i går,og når hun kommer på stevne neste helg skulle hun få pokal for beste jentebryter og den for å ha vunnet vektlassen.

Som vist tidligere i dag sto jeg opp til et vakkert solskinn og et nydelig fargespill i morelltreet utenfor verandaen og stuevinduet......Bare se her;
Sett gjennom blyglassvinduet blir det nesten til et vakkert maleri......

I formiddag tok jeg meg tid til å sy litt, selv om været var flott og naturen bare ropte etter å bli fotografert ;-} Jeg har sydd litt juleting. Ikke vet jeg hva jeg skal gjøre med det for min lille familie fikk vel nok av mine syarbeider i fjor til jul tenker jeg... ;-} Men er man inspirert,så er man inspirert.

Før middag gikk vi oss en tur. Vi har et vakkert landskap rett utenfor døra, og borte på jordet traff vi på Pus som hadde kroet seg sammen på en seng av gammelt vissent gress. han var så doven at det gikk an å gå helt nær å klappe han litt. Han er katten til våre nærmeste naboer og heldigvis overlevde han brannen i vår...;-}

Landskapet er fortsatt farget i høstfarger, selv om det har vært en del vind i det siste og mye av bladene har falt på bakken.....
På en seng av fuktig og fargesterk mose lå dette bladet.

På gården har de både høner og sauer. Hønene og hanen kikket nysgjerrig på oss og lurte sikkert på om vi hadde med oss noen godsaker.Hanene var staute og vakre.De passer nok godt på hønseflokken sin. De klukket fornøyd da de fikk litt gress.
Det er godt å kunne slentre avgårde langs en gammel gårdsvei.

Noen få sommerblomster klorer seg ennå fast i høstlandskapet. da jeg bøyde meg ned for å ta bildet av denne Natt og Dag`en så jeg ikke at den faktisk hadde "bloddråper" på seg......Det oppdaget jeg først når jeg satt meg til å redigere bildene. Kanskje det er nattefrosten som har gjort det sånn...?

1 kommentar:

Annika sa...

Härliga söndagsbilder av höst å annat. Fastnade speciellt för näst sista bilden med trädet. Mycket vackert å snudd på drömlik.

mvh Annika