søndag, oktober 05, 2008

Jeg har vært på loppemarked....

I går var jeg på loppemarked. Og det var nesten halve byens befolkning også virket det som....Likevel greide jeg å få tak i noen lopper uten å bruke spisse albuer ;-} Man måtte bare følge køen og kaste søkende blikk i alle retninger. Midt i køen traff jeg på en litt eldre mann som ikke ville flytte seg, han gikk bare rett fram. "Når jeg treffer på flotte kvinnfolk,så går jeg bare rett fram",sa han. Det er rom for humor også i slike loppekøer...;-}
Anyway...., da jeg fikk øye på dette gamle bordet ble jeg glad. Jeg har vært ute etter et slikt bord en stund, og heldigvis var det ingen som hadde kjøpt det. Det ble vasket og stelt da jeg kom hjem, og står nå og pynter opp i stua.

I alle år har vi spist pinnekjøttet på tallerker av samme type som dette fatet her. Serviset kommer fra Figgjo og mamma og pappa fikk det til bryllupet sitt. Jeg var derfor glad når jeg oppdaget et lite fat fra dette serviset. Det hadde et par ørsmå hakk,men likevel, hos meg kommer det til å bli brukt.


Denne vekta fant jeg på et loppemarked litt tidligere i høst.

Denne blå asjetten fant jeg også, og den passer godt sammen med et par andre blåmønstrede asjetter som jeg har fra før.


Flasken med Green Tea(som jeg gjerne skulle hatt flere av...) passer perfekt inntil maleriet.

Det nydelige maleriet i bakgrunnen er det naboen min som har malt for mange år siden....Jeg må med skam si at jeg har hatt det stående i et skap fordi jeg ikke hadde råd til å kjøpe ramme til det da jeg kjøpte det for sikkert 15 år siden........, men nå kommer det til heder og verdighet igjen. Jeg burde vel kjøpe ramme til det,men det funker godt sånn som det er nå også. Stående på det nye bordet mitt.

Denne brunmønstrede asjetten fant jeg også. Den kan nok sikkert brukes til et eller annet. Hvis ikke får den gis videre til neste loppemarked.....

Til slutt viser jeg et perfekt fint hvitt fat fra Stavanger Flint som jeg også var så heldig å finne og kjøpe for en billig penge.

7 kommentarer:

Haust sa...

Nydelege loppefunn! Loppis er kjekt! :D

God søndagskveld!

Hespe sa...

Oi, oi - mange flotte loppefunn her!! Bordet var jo bare råfint. Ble litt misunnelig der gitt.. ;o)

Ha en fin kveld videre og en flott kommende uke!

klem:o)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Herlige loppefunn!!!
Dette var lekre bilder :o)Så fint du har det hjemme hos deg.

Klem fra Vibeke

Drømmen om en eplehage sa...

Gratulerer med fangsten!

Loppemarkeder kan være en fare for helsa de. Jeg får så lett blåflekker og kommer alltid hjem med DET om ikke noe annet derfa.

Eplekarten og de to minste drar nedover på krabbejakt på tirsdag. Jeg og storebror blir hjemme og jobber. Hørte doktorgården skal selges.... Nesten så jeg selger her og flytter, men det var det med jobb da.

Ha ei fin uke!

Lemi sa...

nydelige loppisfunn...

HildeS. sa...

Hei hei.
Så flott eit bord du fann på loppemarkedet. Fine fat du fann også:)
Flotte bilete fra deg som alltid:)
Ha ei fin ny veke:)
Klem H.

moa sa...

Så nydelig bord - et skikkelig loppekupp:0)
..og de fine tallerkene med mønster på, sånne sparer jeg også på, de er så sjarmerende..
Ha en finfin mandag!