søndag, oktober 19, 2008

Søndag morgen

Søndag morgen, og ganske "trøtt i trynet", men gjennom de store verandavinduet møtte dette vakre synet meg..... En vegg av gule og grønne blader. Morelltreet som gledet oss med et vell av mørkerøde bær i sommer, står nå og gleder oss med et vell av vakre blader og farger i stedet. Det er så vakkert!

4 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Dette høres ut som en super start på dagen!!!Håper resten av dagen blir like bra!;)

Klem fra Bak en Sky

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Ja, det er ein herlig start på ein så flott dag :) Her skinte sola da eg våkna.. deilig... :) Nydelig bilde!! ha ein flott søndag videre :) Godklem :)

John sa...

Takk for kommentaren!

Jeg hadde ikke glemt det du spurte om, men det er litt innviklet å forklare det så jeg har lagd en forklaring med tekst og bilder.
Det er mulig du må bytte layout til Minima Stretch for det er ikke sikkert det vil fungere med Minima som du bruker nå. I såfall må du inn og strekke ut siden din litt. Det er et annet kapitel.

Legger her en link som fører deg til siden. Håper den virker.

Hvordan få større bilder

Sol sa...

Takk forkommentarer dere, og en spesiell takk til deg John! ;-} Utrolig snilt gjort. Nå skal det testes ut. Høres forresten veldig bra ut med Nettfoto siden som dere har laget. Har selv vært medlem,og er vel det enda , av forskjellige fotosider,men til tider er det så mye ufred der at det helt ødelegger fotogleden......