onsdag, desember 10, 2008

10. Desember

Dagens kalenderbilde er ikke representativt for hva JEG har gjort i dag, for jeg har hatt en avspaseringsdag og bare jobbet i huset.Vasket ryddet og sortert. Ganske så kjedelig egentlig, men det var veldig nødvendig ;-} Disse to goingene på bildene derimot, har tatt livet med ro. Mio elsker å ligge å sove i karnappvinduet. Adventsjerner og julestjerner må gjerne vike. Av og til havner de på gulvet også....... Datteren fant godplassen foran ovnen da hun kom hjem fra skolen, med god mat og nytt blad. Jeg tror Mio godt kunne tenkt seg en bit av Pizzarundstykket. Akkurat nå sitter hun sammen med pappa`n og jobber med matte. De skal nemlig ha tentamen i morgen.......

Todays calendarphoto doesn`t show what I`ve been doing today. I have had a day off work, and I have been working in the house all day. Mio however has been relaxing all day. I love to lay on the windowpost. When my daughter came home from school, she found some pizza and a new magazine and placed herself in front of the fireplace. I think Mio would like a slice of her pizza ;-} Right now she`s working on her math. They`re going to have a big test at school tomorrow.

9 kommentarer:

Emmeline sa...

Tudelu;) Så koselig å høre fra deg!
Er så enig. Vi er heldige i dette interiørfellesskapet på nett. Her hjelper man hverandre og gir hverandre støtte om det trengs. Det er UTROLIG kjekt og bra.
Men bildene her... Med Walther husene, de fine Greengate koppene dine på hyller osv... De har jeg sett på trykk før i dag. Jeg blir nemlig av og til så nysgjerrig når jeg får lesere fra andre land. Denne gangen var det fra en siden i et eller annet slavisk land. En interiørside som rett og slett hadde brukt akkurat dine bilder. Og de hadde link til min side der også? Jeg må jammen tilbake for å lete etter siden. Finner jeg den skal du få et tips. Det er UMULIG å vite hva de skriver, men noe skriver de jo.... Og det var ikke en blogg, det så mer ut for å være en sånn ide side for interiørdamer. Noe a la tjekkisk SOL.no eller noe i den duren...

Kos dere med matteforberedelser pizzaboller og skjønn katt;)

Sol sa...

Heia Emmeline, veldig koselig at du ser innom, og jammen hadde du noe interessant å fortelle også. jeg ble jo kjempenysgjerrig..... Håper at du finner tilbake til den siden.Jeg har opplevd støtte i Blogglandia jeg også. Fru Fjeldhammer tro til med hylleknekter da jeg hadde hylle men ikkenoe å feste dem på :-} I fjor før jul tro Hilde til med Greengatekopp til meg da det ikke fantes en Greengate sjappe i mils omkrets fra her hvor jeg bor... jeg er så takknemlig.

Emmeline sa...

Jepp...Siden er funnet.... Følg linken:
http://forum.living.cz/viewtopic.php?f=34&t=2207899&st=0&sk=t&sd=a&start=57752

Om du kopierer dette og fører det inn i adressefeltet øverst kommer du sannsynligvis til forumsiden. Fra denne forumsiden har jeg noen lesere, og trolig du også, siden de har hentet bilder fra siden her;)

Kjekt med støtte i Bloglandia. Det er så flott at andre kan gi en hjelpende hånd. Men jeg må være ærlig; det hadde trolig ikke skjedd på samme måte i et annet nettsamfunn!!!!
GI meg et ord om du ikke klarer å følge linken... SÅ prøver jeg å finne siden igjen;)

HildeS. sa...

Så koselege bilete du viser i dag.
Avogtil skulle eg ønske eg var katt, og hatt den evnen til å flate ut kor som helst:)
Eg har ei lita utfordring til deg på bloggen min.
Ta den om du har tid og lyst.
Klem H.

Emmeline sa...

http://forum.living.cz/viewtopic.php?f=34&t=2207899&st=0&sk=t&sd=a&start=57752

Emmeline sa...

Huff jeg får det visst ikke helt til...*ler

Du får iallefall mange kommentarer her. Det får være en mager trøst
Spesielt når alle er fra meg!!!

Sol sa...

Tusen takk for kommentarer!
Jeg tar i mot alle fine kommentrer jeg Emmeline, bare atig det ;-} Jeg fant fram...Artig å se, lurer på hva det står? Hadde jo liksom ikke ventet å finne bildene mine på en sånn side...Vi får i alle fall håpe at det er noen som liker det de ser.......? ;-} Klemmers.

Ingrid sa...

Så mange nydelige bilder hos deg!!! :) Skikkelig lun og god desember-stemning! :) Kos dere masse i julehuset!

Solstad sa...

Skikkelig koselige bilder !!:)