onsdag, desember 17, 2008

Overraskelse

I dag fikk jeg en skikkelig overraskelse i posten. Det var superkoselig ;-} Jeg som egentlig har veldig dårlig vinnerlykke var nemlig så heldig å vinne 2. premien i trekningen hos Silje med bloggen Siljes plass. For en 2. premie sier jeg bare!!!! Se bare på dette herlige God Jul skiltet og de to vakre hvite lyslyktene......Jeg er helt målløs......nesten ;-}
Innenfor denne fine innpakningen skjulte det seg også et nydelig sølvfarget hjerte. Det hvite fine hjertet som pyntet opp innpakningen skal jeg også henge opp. jeg vet ikke hvordan jeg kan få takke deg nok Silje, men, fra dypet av hjertet mitt TUSEN TAKK. Jeg er veldig rørt over den fine gaven.

Se så fint lyktene og skiltet tar seg ut på tallerkenhyllen min ;-}


I dag har vi hatt julemesse på jobben min. Vi har loddet ut ting som ungene har laget, men også disse tingene som jeg har sydd.


Kransene med de tørkede appelskinskivene har jeg og ungene laget sammen ;-} det var mange som kom å kjøpte lodd og kaker. Vi fikk faktisk inn over 3000 kr. Ikke verst på bare et par timer....

I got a present in the mail today. It was big surprise! Silje from Siljes place sent me a gift cause I won the 2. price in her lottery. I am very, very happy. She sent me such lovely things. Just have a look at the photos.....Thank you so much Silje.Today we had a Christmas lottery at work. You could win things that the children has made,but also the Christmas stockings, the hearts and the bags that I made. We had such a good time,and the parents bought a lot of lottery tickets.

3 kommentarer:

Hulda sa...

Gratulerer med premien! Så flotte saker du fikk. Var også heldig å vinne på en blogg nylig, fikk gaven i dag, og det var mye fint der også. :) Så flotte ting du har sydd til messa på jobben, er det i en barnehage du jobber?

Olstad sa...

Gratulerer med flott premie. Dette var flott.

Solstad sa...

Nydelig premie !! du var jammen heldig :)
Så flotte ting du lagde til messen deres.....de kransene likte jeg :)
Ha en fin dag! Klemmer