onsdag, desember 03, 2008

Papirklipp ~ Paperclip

I dag har jeg klippet, limt og laminert fugler som jeg har lastet ned hos Liselotte. Hun har vært så snill å legge ut noen av sine fine mønstre på bloggen sin slik at vi kan laste de ned og skrive de ut. Jeg har ikke hatt tid til å henge de opp enda, for jeg ble helt uventet bedt i bursdag i kveld. Den nye treneren vår fra Polen fylte 27 i dag og noen i klubben hadde laget til bursdag for han med vafler og herlig multesyltetøy,som er det beste jeg vet. Vi hadde det kjempekoselig. Det er fint å kunne stelle til litt for han og vise litt omsorg her han er i et helt fremmed land uten familie......Datteren hadde kjøpt en barnebok med norske ord på alle mulige ting. den ble det mye latter ut av.....han kan jo ikke norsk,men har da i dag lært å si "Huffda, her er det et problem"......ha,ha.
Nå er det natta her og jeg har tre minutter på meg til å poste innlegget før midnatt............!!!!

I made some paperclip today......After a pattern that Liselotte put on her blog for us to download. She`s the greatest...... ;-} I have been to a birthday part this evening. Some of the people from our wrestling team held a party for our new wrestling coach from Poland. We have to take care of him, after all he is here without any friends and family.....

2 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig at du lager adventskalender på bloggen i år også. Jeg gjør ikke det, det tar sånn tid, syns jeg. Men, innlegg blir det hos meg også, om enn ikke hver dag. ;) Koselig bilder, og flott sammensatt er de også.

Sol sa...

Takk skal du ha Hulda. jeg er ofte innom bloggen din og gleder meg over å se alt det fine du lager....