fredag, desember 05, 2008

Hyacint

I dag hadde jeg tid til å gjøre litt husarbeid og pynte litt før jeg gikk på jobb. Det er deilig å kunne være hjemme på formiddagen. Jeg skulle ønske at jeg hadde fri en hel uke nå før jul....... Jeg har kjøpt masse Hyacinter og noen av dem har sprunget ut. De sprer en herlig duft i rommet. Dagens adventsbilde måtte bare inneholde en Hyacint, for det har vært med på å prege dagen min ;-}


Jeg har pyntet en rustikk potte med hvit lys, mose og litt stjerner og perler på snor.....

Jeg pleier jo ikke å pynte til jul så tidlig,men en nyinnkjøpt engel har fått plass blandt sviblene.

Before I went to work today I had time to do housework and some decorating. I wish I could have one whole week off work before Christmas... I`ve bought a lot of Hyacints and they fill my livingroom with a lovely smell, so todays photo had to be of one of my Hyacints. I`ve added some other photos that I shot today. I don`t usually decorate for Christmas this early, but an angel found its way to be placed beside my Hyacints.

9 kommentarer:

Blomstermamma sa...

Åhhh så koselig det ble! Og vakkert! Svibler er min julefavoritt, lukten er helt spesiell og bringer frem gode juleminnner.

Vennlig hilsen Kristin

Hulda sa...

Så vakkert det ble rundt sviblene dine. Jeg syns også at det er herlig med formiddagen fri. Jeg jobber på sfo, og begynner ikke før 12 og 1 om dagene. :)

FinaElina sa...

Hej!
Blev mycket glad för mina gåvor! Chokladet var smaskens :) Har tyvärr inte lagt upp någon bild ännu på det. Är mitt uppe i en flytt till en större lägenhet så har fullt upp.
Tack så mycket!
Kramar Elina

Marie sa...

Så nydeleg du har pynta!
Hyacinter er så vakkert. Eg reagerer allergisk på sterk blomelukt dessverre, det gjer at eg ikkje kan ha desse plantene hos meg sjølv...

Takk for koseleg helsing på siste innlegget mitt :)

Ønskjer deg ei fin adventstid :)

raining sheep sa...

Oh I am so in love...with all of it. I love white and texture with little hits of green. Beautiful.

Hespe sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hespe sa...

Så enig med deg - skulle hatt en hel uke fri nå i førjulsstria! Dagene går så altfor fort. Sukk!!!

Men, dagen i dag skal iallfall brukes til å sette hjemmet litt i julestemning. Foreløpig er det bare adventskalenderen som vitner om at jula nærmerer seg...

Ha en fuper helg - kooos deg masse!

Klem fra Hildegunn

Hespe sa...

Hi, hi - har innført et nytt ord i vokabularet "fuper" - kan også leses som super...

Silje sa...

Så flotte bilder du viser frem. Jeg elsker også hyasinter, de er så flotte og lykter så helig.

Og så vil jeg gratulerer deg som en av vinnerene i konkuransen min, du stakk av med andre premine. Kom innom bloggen min for å finne mailen min, slik at du kan sende meg din adresse. (liker ikke og skrive mailen alle steder)

Ha en flott lørdag!!