mandag, mars 05, 2007

1 år i bloggverdenen! ~ One year in the "world of blogs"

I dag er det et år siden jeg begynte å blogge.....,og bildet i dag er en liten kavalkade av bilder jeg har lagt ut i løpet av året som har gått.....
Jeg begynte bare litt sånn forsiktig med noen få innlegg bare for å prøve dette her,og hadde vel ikke regnet med at jeg skulle holde på i et helt år....! Jeg har fått så masse positiv respons i løpet av dette året, og " blitt kjent med" så mange koselige mennesker at det har oppmuntret meg til å fortsette ;-} En kjempestor takk til alle dere som leser bloggen min, og som tar seg tid til å skrive en kommentar i ny og ne!

A year ago today I sarted blogging, and todays photo is a collage of some of the photos I`ve been posting over the months...I started out with a few posts just to try it out,and I didn`think that I would keep on posting for a year ;-} I have "got to know" so many wonderful people,and they have encouraged me to keep on. A great big thank you to all of you that read my blog and to you that take some time to post a comment now and then. I appreciate that very much ;-}

9 kommentarer:

Annette T sa...

Gratulerer med dagen!!!!

Mita`s hjørne sa...

Gratulerer så masse med dagen...
Blogging er vanedannende, å så får en så mange ideer og tips...

Ha en fin kveld...

Mia sa...

Gratulerer så masse, Sol! Tenk at du har holdt på i et år, og jeg har faktisk også holdt på snart i et halvt år (litt skremmende hvor fort tiden går...) Det er alltid så nydelige bilder her i bloggen din, og det er et herlig utvalg av de du viser oss nå også.

Hulda sa...

Gratulerer med 1 år som blogger! Jeg har holdt på litt over et år, starta i januar i fjor. Det er jo så artig, og man får så mye igjen for det også. Helt utrolig egentlig. Det er alltid koselig å se innom deg.

Karna sa...

Grattis med jubeleum, tror jammen jeg har ett års dag jeg også...det må jeg sjekke...

Q sa...

Happy Anniversary!
I enjoy your photos so very much.
Thank you for sharing your spot in this beautiful world.
~Q~

Deb sa...

Happy 1 year Anniversary. What a beautiful blog you have!

Julie K sa...

Gratulerer så masse. Jeg koser meg her inne hos deg. Du tar jo alltid så mange flotte bilder. Stor klem : )

Annette sa...

Gratulerer med 1-års dagen :)
Gleder meg til å følge deg det neste året også :)