onsdag, mars 21, 2007

~Litt konfirmasjonsforberedelser~

Sønnen skal konfirmeres i Mai, og i dag har jeg brukt formiddagen til å lage innbydelser...
Jeg synes jeg er sent ute med alt føler jeg. Har ikke hatt overskudd til å tenke på konfirmasjonen en gang,men det ordner seg vel.Og bare jeg får ut innbydelsene,så får jeg bruke tiden framover til å planlegge litt mer. Jeg ser at en ikke får noe helt riktig bilde av invitasjonskortet på dette bildet,men en får en liten anelse om hvordan det ser ut i alle fall ;-} På den hvite bakgrunnen har jeg skrevet konfirmasjon med ulike skrifter på pc`en, klippet ut i en litt buet form,og limt to bilder på limputer,et babybilde,og et som er ganske nytt. Inni har jeg skrevet ut selve teksten på pc`en og limt på. Skulle gjerne vist det også,men det blir litt for personlig med navn og det hele .... Sønnen og datteren var i alle fall veldig fornyd med verket mitt ;-}

I`ve been making some invitations for my sons confirmation in May. I feel that I am late with the preparations, but I haven`been up to doing much lately,since I`ve had a bad sort of cold all winter. Well I guess everything will be okay,at least I hope so ;-} A good thing that I managed to do the invitations.....My son and daughter was very pleased when they saw the invitations,and that works fine by me.

9 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Dette så jo kjempefint ut...
Morro med bilder av konfirmanten på...

Annette T sa...

Flott invitasjon!

Timotei sa...

Flott kort! Jeg har konfirmant i mai jeg også. Har ikke forberedt noe enda jeg heller så da er vi to som er sent ute. Du har iallefall laget innbydelseskort. Det er mer enn hva jeg har gjort...

moderncountry sa...

Ja, veldig fine invitasjoner, hadde jeg blitt glad for å få :) Og du, det hjertet du har lagd litt lenger nede på siden er kjempeflott! Skjønner at jeg ikke har vært her på en stund! Så dere holder på med huset ja. Hva skal dere gjøre ? Ha en fin Torsdag i morra :)

Ellie sa...

Så fine invitasjoner du har laget, da! Lykke til med resten av forberedelsene, det går nok bra!

elin1976 sa...

Det ble jo kjempelekkert! Tror jeg må kopiere denne ideèn din på noen kort hvis det er ok. Tenk at du har en konfirmant.... jeg får bruke de neste 5 årene på å planlegge Tinas konfirmasjon. Tiden går fort! Ha en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

toneab sa...

Så flotte invitasjoner! Vi er nok mange som er sent ute, for vi har også konfirmant 20. mai! Tillater du at jeg kopierer ideen din - synes kortene var kjempefine :-) Vi har jente, så fargen blir en annen, men synes ideen var så flott!

toneab sa...

Så flotte invitasjoner! Vi er nok mange som er sent ute, for vi har også konfirmant 20. mai! Tillater du at jeg kopierer ideen din - synes kortene var kjempefine :-) Vi har jente, så fargen blir en annen, men synes ideen var så flott!

Sol sa...

Takk takk dere! Så flott at dere likte dem. Jeg la ned en del arbeid i disse innbydelsene og da er det moro at det faller i smak. Og til dere som har lyst til å lage noe liknende,værsågod ;-} Jeg har laget en del kort med en "layout" som denne,men da til jul....De ble også kjempefine.
Det er godt å se at det er flere enn meg som er sent ute....Skal se at vi kommer i mål alle sammen.men tiden går ganske fort nå. Tror ikke at det helt har gått opp for meg at jeg har konfirmant...det er jo ikke lenge siden han var en krabat som sprang i full fart rundt i huset her på korte ben...*sukk*
Moderncountry;Vi pusser opp i stua vår,river ned gammel tapet og har satt opp strukturtapet og malt den,og litt brystningspanel som vi har på et par vegger. Så skal jeg etterhvert male litt møbler også,og forhåpentligvis kjøpe litt nye møbler.I fjor på denne tiden pusset vi opp kjøkken og gang.Det er et slit mens det står på,men veldig moro etterpå.
GOD HELG!