fredag, mars 23, 2007

Litt forsøkspynting ;-}

Nå har jeg kommet i siget med å tenke på,og forberede konfirmasjonen. Prøver meg fram med litt bordpynt,og synes at dette ser litt lekkert ut....Blomsten skulle ha vært litt mindre,slik at jeg fikk plass til et lite flytelys oppi også. Men her hvor jeg bor er det ikke bare,bare å få tak i slike blomster.....
Jeg skal ikke bare pynte med blått, men jeg er veldig glad i blått,så noe blått blir det nok.
Moro å pynte!!! ....så får vi se hvordan det ferdige resultatet blir.....

I am trying to think about my sons confirmation in May,and how I am going to decorate the tables...This could be a good idea...I am not going to decorate with blue color only, but I love blue,so there will definately be some blue.....It`s fun to decorate.

9 kommentarer:

Mia sa...

Nydelig pynt, Sol! Og så aktiv du har vært i bloggefronten i det siste - herlige bilder av formiddagskos, og så likte jeg veldig godt det med et bilde i timen. Kjempeartig - jeg ser at Mio har vokst siden sist... Ønsker deg og dine en herlig helg.

moderncountry sa...

OJA !! Det var kjempeflott! Det blir nok veldig fint :) Du er jo sa kreativ :) Og su, takker sa mye for bursdagshilsen! Ha en hyggelig helg, klem Aina :)

Anniche sa...

Sier som Mia, så masse nye innlegg! Artig:)
Likte så godt et bilde i timen!!
Det skal jeg kopiere en dag, om det er ok?

Jeg "mista" bloggen min i dag- de har forløpg lagt ned blogs, men jeg har iallefal laget en ny-sånn forEløpg iallefall;)

ØNSKER DEG OG DINE EN GOD HELG!
Ps, det var en flott bordpynt,spennende!

Ingrid sa...

Så fin pynt! Her er det 1-årsdag som er på planleggingsstadiet.. :)
Lykke til med konfirmasjonsforberedelsene! God helg!

Sol sa...

Åh! Dere er jo såå hyggelige.Det rører meg ;-}
Mia;Detgår litt i rykk og napp det med bloggingen,men nå hadde jeg litt tid og overskudd.Mio vokser hele tiden,men jeg har ikke fått tatt noen skikkelige bilder av han.Som regel sover han sammen med mamma`n og da er han jo nesten umulig å se ;-]De er jo svarte begge to...,men jeg skal få tatt noen etterhvert,som viser hvor søt han er.
Aina;Jeg liker å være kreativ,men som regel har jeg ikke tid....Det er så mye annet som skulle vært gjort alltid, MEN jeg må prøve å få til litt mere sånne ting,det er jo så givende.Klem.
Anniche;Jeg var innom og så etter bloggen din før i kveld,men den var jo borte.......???Ble jo helt forskrekka,fint å få en forklaring.Jeg ville vise fram sofaene dine til resten av fam....vi har snakket om å kjøpe noe liknende vet du.. ;-}Skal se innom den nye..
Ingrid;Takker! 1 års dag er også spennende. Husker godt hvordan jeg styret med ettårsagen til førstemann ;-}Lykke til du også!
God helg til alle!

Ellie sa...

Her var det mye nytt, ja! Pyntinga ser jo ut til å bli kjempefin, og det så så koselig ut med den formiddagsteen! Et bilde i timen fikk jeg også lyst til å prøve på en gang, morsomt! Likte kjempegodt den lykta du hadde kjøpt! Ønsker deg en god helg!

solstad sa...

Nydelig!! lykke til med forberedelsene :)....om to år er det min tur ;)gleder meg!

Hulda sa...

Ser du er begynt med pynteforberedelser til konfirmasjonen. Det blir nok fint! Likte så godt den lille bildeserien av formiddagskosen din. :) fine ting, og fin duk du har under. Ha en fin søndag!

kreoline sa...

Det så lekkert ut, kjekt å planlegge bordpynting, bordkort osv. Lykke til. Så kjekt å se bilder fra en hel dag hos deg.
Så ut til å være en travel dag.