mandag, mars 19, 2007

Under oppussing ~ Still redecorating

Som en liten motvekt til alle de flotte interiørbildene dere viser på bloggene deres,så kan jo jeg vise en liten flik av hvordan det ser ut her.......Det er rot,rot og atter rot over alt.....Det er liksom ikke vits i å gjøre rent en gang, for når en holder på å rive ned tapet,blir det en masse støv og rusk av det, så jeg får vel heller avfinne meg med at vi må leve i sånt rot en stund til.....,men det er ikke det som føles best når man ikke er i form,da er det mye koseligere å ha det fint og rent rundt seg ;-}

Everyone is showing lovely photos of the interiors in their houses,but not me... We are redecorating,and everything is in a mess. I don`t even bother to tidy the house,cause it`s dust everywhere when you tear off the wallpaper. I just have to live with this for a while longer....

9 kommentarer:

Hulda sa...

hehe, skjønner godt at du ikke syns det er noe særlig. Syns heller ikke det da vi malte kjøkkenet i fjor vinter. Alt fra kjøkkenet ble plassert i stua da. Så ikke vakkert ut, nei. ;) men, det blir jo fint etterpå.

kreoline sa...

Nei å nei som det ser ut hos deg!! ha,ha.Nei, det er ikke kjekt når en står midt oppi det hele, men så er det såååå kjekt når det er ferdig, du har noe å se frem til. Det blir nok både ryddig og lekkert når du er ferdig. Ha en fin uke Sol, klem fra meg.

Hemma på landet sa...

TACK, MIN GOA VÄN. KRAM STINA

elin1976 sa...

Den som venter på nnoe godt....

Slik som dette, ser det ut hos meg hver gang jeg maler i et rom.
En plass må man jo gjøre av tingene... Helt normalt(hehe)

Jeg er fryktelig til å rote rundt meg når jeg holder på med prosjekter, men det får du aldri se. Da hadde du fått sjokk. Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Det er det som teller:O)
Ha en fin dag.
Hold ut i rotet, min venn. Blir du lei rot kan du jo bare gå inn på et annet rom.
Ønsker deg en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Huset i Hagen sa...

Så bra at du kan vise sånne bilder også da ;0) For vi kjenner nok alle til hvordan man kan ha det når det "står på" Jeg har forresten make kommode. Den står på hytten og er malt hvit. :0) Du får ha en fin dag, så blir det jo helt sikkert sååå lekkert når du er ferdig! :0)

Mita`s hjørne sa...

Hærlig bilde...
Men det blir nok flott når du er ferdig...

Ha en flott dag...

Lotta sa...

Det är alltid rörigt när man renoverar men det blir fint sedan =) Läste lite i din blogg och såg den fina bilden på Tussilagon, jar har inte hittat någon hos mig ännu men nu borde de finnas när solen lyst idag. Vad fint ditt vita hjärta är som du sytt och den lilla påsen... så gulligt! Nu blev jag sugen på att sy, jag har några spetsar liggandes i skåpet, trevlig inspiration =)

Hemma på landet sa...

Tack, vännen!
Jag är väldigt trött hela tiden. Men det ska nog bli bättre. Puss Stina

Mia sa...

Ja, slik er det når man holder på med oppussing. Ikke noe gøy, men man får bare glede seg til det endelige resultatet. Artig at du viser bilde av prosjektet underveis også. Håper formen din kommer seg i takt med solen og de lange vårdagene (er det ikke deilig?) Det gjør jo godt for både kropp og sjel med litt lys og varme... Ooops, nå får jeg vel løpe til fjøset - gleder meg som en unge til de første lammene altså...