mandag, august 20, 2007

Kveldstanker ~ Evening thoughts

Tja, hva skriver man om i dag da.....? Jeg er sliten etter en travel dag på jobb, og har mest lyst tl å bare sitte i godstolen ;-} Det er så kaldt i huset at jeg har lyst til å fyre i ovnen,men i stedet har jeg tent masse stearinlys,og håper at det kan gi litt varme.....
Jeg fikk forresten en gledelig overraskelse i ettermiddag da jeg kom fra jobb. Søskenbarnet mitt var her med familien sin.De bor i Canada,men har vært i Norge i sommer. De kom med en nydelig blomsteroppsats,jeg ble så overrasket og glad. En takk fordi vi så etter ungene deres en helg. Har selvfølgelig ikke fått tatt bilde av den,men som alltid når det kommer blomster i hus her, så må de foreviges ;-}
Datteren har kommet hjem med en masse bøker som trenger bokbind.....Så jeg må vel bare manne meg opp og begynne på det, det er ikke det morsomste jeg gjør.
Jeg snakket med min gode svenske venn på MSN i går, og han anbefalte en bok av Stieg Larsson;Menn som hater kvinner. Jeg surfet akkurat innom en svensk blogg,og der var også den boken anbefalt, så jeg tror jeg må anskaffe meg den.
Nei, skal jeg bli ferdig med litt småjobber før Anna Pihl starter på TV2, så må jeg vel reise meg fra godstolen. Arbeidslyst, kom og treng deg på!!!!
Jeg hadde litt arbeidslyst tidligere i sommer, og strikket et par hvite grytekluter i myk bomull...

Tired after todays work!Can`t think of anything more tempting than sitting in my favourite chair. BUT I have loads of things to do.....Got to do at least a couple of things before I sit down in front of the TV watching Anna Pihl, a Danish crime series...I got a lovely surprise when I got home from work today. My cousin and his familiy who lives in Canada,were here,and they brought a lovely boquet of flowers for me ;-} Will post a photo of it tomorrow. We looked after their two boys one weekend this summer. Great fun. My daughter loves talking english with them. They don`t know much Norwegian.Todays photo shows a little something I knitted this summer.....

10 kommentarer:

Marie sa...

Fine gryteklutar og ikkje minst lekkert bilete! Eg skulle hatt nokre "skuletimar" i biletbehandling hos deg. Du er så flink!
Ha ein fin kveld :o)

Hemma på landet sa...

Du gör så mycket fint du-...Kram

Mia sa...

Hei Sol! Så koselig å besøke deg her ikveld, det er så alt for lenge siden sist. Takk for kjempehyggelig kommentar i bloggen min, den satte jeg stor pris på. Nydelige grytekluter du har laget, men hva med dine granny squares? Blir de til et teppe...? Jeg skal hekle tilsammen 70 stk. og mangel "kun" 15, og fortsatt synes jeg det er gøy... Nye hekleplaner har jeg også.

elin1976 sa...

Vet du, prinsessa kom ikke hjem med noen bøker i det hele tatt! Å jeg som hadde gått å grua meg til dette. Ikke hadde lekser denne uken heller(kan det bli bedre?) I morgen skal de på tur.
Har fundert over at de skal på tur dagen etter skolestart. Hvorfor ikke ha en planleggingsdag i stede? Men men ... I år fikk prinsessa og de lov å sykle til skolen for de er så store. Å det er jo praktisk for de som bor et stykke unna. Prinsessa og nabojenta skulle også dette men vi bor 100 meter i luft linje fra skolen. he he. De er rare disse ungene. Du får ha en god kveld og god natt. Klem fra Elin:O)

Sol sa...

Hallo damer, koselig at dere stakk innom.....
Marie;Skulle gjerne tatt noen timer med Photoshop sammen med deg jeg.Det hadde vært koselig.
Hemma på landet; Det som jeg gjør, er jo ingenting mot alt det fine som du lager.Klem.
Mia;Koselig. Jeg har heklet som en gal i sommer. Mange-og-nitti lapper har det blitt. Nå sitter jeg og fester tråder, for jeg ble litt sløv med det utpå sommeren en gang ;-}...Hadde tenkt jeg skulle legge lappene utover golvet og vise de fram, før jeg setter meg til å sy dem sammen. Er blitt avhengig av heklearbeid, så jeg må nok begynne med noe nytt.Det e rså godt å ha et lite arbeid i hendene når man ser på Tv osv....Blir spennende å høre(lese) om dine nye hekleplaner....

Lina på gården sa...

Hej och tack för besöket på min blogg! Tack för de fina orden!

Måste berömma alla bilder på din blogg! Gillar speciellt porträtten!! Du är jätteduktig!!

Jag kommer också tillbaka hit!
Stor KRAM på dig!

Mita`s hjørne sa...

Så heldig du var, det er jo bestandig morro å få blomster...
Bokbind - er det samme hver høst, først på leting etter det perfekt ifølge junior... så skal de pent på bøkene...phu...
Søte grytekluter du har strikket...

Ha en flott kveld...

Emmeline sa...

Du forteller på en sånn stemningsfull måte. Blomster er virkelig deilig å bli overrasket med, skjønner at det var kjekt. SÅ fine grytekluter du har strikket. Trenger noen sånne, kanskje jeg skal ta pinnene fatt i morgen, det er jo ikke så vanskelig..Ha en fin dag!!

Ida sa...

Fine hvite grytekluter i en fin montasje. :)
Håper at alle bøkene har fått bokbind nå da og at lysene varmet.
Takk for boktips.
Klem fra meg som ønsker deg en fin fin dag. :)

JULIE K sa...

Utrolig flott de portrett fotografiene under. Har ikke prøvd så mye på dette selv, men fikk noen gode ideer her altså : )