onsdag, august 15, 2007

Nominasjon Rockin`girl


Jeg har blitt nominert til Rockin`Girl Blogger av Hilde, TirilSol og Marie !! Tusen takk skal dere ha. Kjempekoselig. Jeg er jo veldig glad for at noen der ute i bloggverdenen legger merke til bloggen min. Det er jo en stor, stor verden der ute.Jeg synes det er vanskelig å velge noen å nominere.Jeg liker så godt alle bloggene jeg pleier å lese, alle gir meg noe eget ;-}
I`ve benn nominated to Rockin`Girl Blogger by Hilde, TirilSol and Marie. Thanks you very much! Great fun! I am very happy that someone out there in the big blogworld notices my little blog ;-} I don`t know wich blogs to nominate. All the blogs I read give me something special when I read them ;-}

4 kommentarer:

solstad sa...

Gratulerer med utmerkelsen :) ....jeg har ikke satt meg i inn hva den innebærer ..men du fortjener den nok!! Takk foto tipset under....du kan gjerne dele flere hvis du vil ;)
Ha ei god natt og en fin dag i morgen. Klem.

Sol sa...

Takk takk Solstad. Jeg tenkte jeg skulle komme med noen flere fototips framover...Hadde tenkt å skrive om flere,men fant ut at det er litt greit å ta et tips om gangen ;-} God natt, ønsker deg ogsåen god dag i morgen.

elin1976 sa...

Jeg er nok ikke den som kommenterer mest hos deg men jg er inne å titter på bildene dine veldig ofte og jeg bøyer meg i støvet. Grattis med nominasjonen. Vel fortjent.
Klem fra Elin:O)

Kreoline sa...

Hei igjen Sol, lenge siden sist. Ser at jeg vant i konkurransen din, takk, kjempekoselig var det.
Ser ut som du har hatt en fin ferie, kjekk tur til Sverige.
Kjedelig å begynne på jobb, skulle hatt ferie hele året vet du, men sånn er nå livet. Alltid så kjekt å se på de nydelige bildene din, må viss lære meg litt om Photoshop jeg også. Akkurat nå har jeg ikke tid og krefter, nå er det flytting og vasking som opptar meg mest, ikke akkurat interessant, men det må til. Så får jeg prøve å finne på noe kjekt når alt er kommet i orden. Ha en kjempefin helg Sol, en stor klem fra meg.