tirsdag, august 14, 2007

Tilbake igjen...i bloggverden, og på jobb....~ Back again in the blogworld,and back at work.

Vi har hatt en fin liten tur til Sverige, opplevd og sett mye på få dager....Og i dag begynte jeg på jobb igjen. Det er alltid hardt å begynne etter en lang sommerferie syns jeg. Men det går seg vel til. Jeg tok en liten bloggerunde i kveld, og blant annet "stakk jeg innom" bloggen til den Gode Feen. Hun hadde et interessant innlegg.
Tankevekkende å lese både hennes innlegg og medbloggeres kommentarer. Noe av det de nevner har jeg selv tenkt på når det gjelder bloggingen. Det er lett å la seg rive med på både kjøpebølger og annet når man ser mye lekkert rundt om. det som jeg synes er fint med bloggingen er at man kan la seg inspirere og oppmuntre. Jeg har ikke et hjem som kan vies fram i interiørblader, til tider er det ganske rotete her ;-} Men av og til kan jeg vise fram små hjørner av min verden. Jeg har tenkt litt over hva jeg kan bidra med i bloggverdenen. Vi har alle et eller annet vi er gode på, smått eller stort. For meg har det blitt det å ta bilder. Kanskje kunne inspirere andre til å ta bilder, eller bare å glede andre ved å vise motiv som jeg selv liker. Jeg er bare en amatør, som stadig lærer. Og sånn er det vel med de fleste av oss. Jeg setter pris på å se fine bilder hos andre,men også å lese gode tekster. Av og til finner jeg en oppskrift jeg prøver(er ingen superbaker.....), eler ser et interiørtips.Det viktigste er tror jeg, og finne sin egen stil, være fornøyd med det man gjør. Det skal jo ikke være en konkurranse om å ha det fineste og beste ;-}
Igjen, må jeg takke for alle kommentarer som dere tar dere tid til å skrive. Vi "sees".


Sorry for not writing much in English this time.....I`m back after my little trip to Sweden. Started work today,and as always it`s hard to be back after a long vacation. But hopefully it will get better.....See ya!

10 kommentarer:

Lottemor sa...

Hei. Ser du har vært på heimplassen min og tatt bilde av Kannesteinen, artig. Ha en fin uke.

Den gode feen sa...

Hei igjen Sol, og tusen takk for kommentaren i bloggen min, og for dette innlegget her! Ja, me hausar kanskje kvarandre opp til eit veldig kjøpepress. Og ikkje minst ei fokusering på ting. Materielle ting. Det er ingen konkurranse nei. Den eine er ikkje betre enn den andre. Men til vårt eige forsvar: me har felles interesser i interiør, foto og hus og heim, og det er jo godt å dele felles interesser med likesinna som forstår ein betre enn andre som ikkje har dei interessene. Ikkje sant?


Stor klem frå Linda

HildeS. sa...

Hei hei.
Kjekt at du er tilbake igjen, og t du og familien har hatt ein fin tur.
Det var godt å lese det du skriv her. For dette med blogging ser eg på som eit positivt innslag, men eg ser at det kan ta litt overhand når ein ser alt det fine og flotte som vises fram.
Eg likar best "kvardagsbloggane" om eg kan skrive det slikt.
Du er ein av mine favorittbloggerar fordi du har så flotte fotografier som du viser fram som små opmuntringar i kvardagen. Tusen takk for at eg får ta del i bloggverdenen din:o)

solstad sa...

Velkommen heim fra Sverige, sol :)
For et flott innlegg! ..dette er noe som jeg har tenkt litt på selv, men jeg er ikke så flink til å formulere meg som du er ;) Vi blir nok ganske påvirket av hverandre....feks. så har jeg ikke peiling på div. merker som blir nevnt rundt om i bloggene...men det må sjekkes opp ....og så blir man fristet ...det har vel både sine fordeler og ulemper :) Inspirerer hverandre gjør vi også, DU har mye av æren for at jeg har blitt mer interessert i foto !
Nå har jeg ikke tid å skrive mer....nattatid ;) Klem fra meg.

JULIE K sa...

Så fine ord du hadde her da. Ja det er så sant, Iblant mister man litt troen på seg selv, for andre har jo så fine blogger, og så fine bilder og alt er så flott, men man må bare prøve å finne sin stil. Bloggen er jo for de fleste skrevet for en selv, iallefall i begynnelsen.
Jeg liker din blogg veldig godt. Du har virkelig inspirert meg til å fotografere. Så det må jeg takke deg for. Klem : )

Marie sa...

Tankevekkande innlegg. Eg var innom Den gode feen og las også, eg har ikkje vore inne på den bloggen noko særleg før. Eg er nokså ny på dette, men for meg har det vore positivt til no. Eg har jobben min heime på garden og det kan gå dagar mellom kvar gong eg er ute og ferdas. Med bloggen har eg fått kontakt med mange kreative kvinner, og fått mange positive tilbakemeldingar. Men det kan jo lett bli ein konkurranse om å vise kor fint ein har det. Det er også sårt å vere den som kanskje ikkje får så mange kommentarar. Eg for min del har ikkje så mykje nytt i heimen, me har kjøpt litt etter kvart. Og ikkje er det ryddig alltid heller, men om eg legg ut bilder frå heimen eller eg har folk fysisk på besøk må eg som regel rydde først uansett. Det kan av og til vere befriande og å vere anonym, kan starte med blanke ark på ein måte. Eg har motto for bloggen min "Ikkje undervurder deg sjølv gjennom å samanlikne deg med andre. Det er ulikskapane som gjer oss unike." Synes likevel at det er viktige tankar som kjem fram, det blir jo på ein måte som ein maskerade. (det er ikkje mange eg tar maska heilt av for i det verkelege livet heller, vil jo at folk skal tenke godt om meg)

Sjønn liten bukett på biletet ditt.

moderncountry sa...

Hei Sol :)
Først takk for din oppmuntrende kommentar om rutene mine! :) Ja, man blir jo så glad for sånt og gir meg iallefall mer lyst til å fortsette med de tingene jeg har begynt å lage. Du har helt rett, jeg også festet trådene i begynnelsen. Men det var gøyere å fortsette på neste rute, hihi..
Vet du, du har helt rett i det du skriver. Jeg har tenkt over dette med kjøping, størst og flottest flere ganger. Det kan bli for mye og for lite innhold. Derfor viser jeg selv aldri frem for mye av det jeg har kjøpt eller fått. Jeg mener, bloggen min skal iallefall ha en mening og ikke bare være til utstilling og det bør være en viss balanse. Jeg prøver alltid å ha en tanke bak innleggende mine. En tanke som skal inspirere, hjelpe eller gi tips. Vet du hva, jeg synes en god tekst gir meg like mye jeg. En av mine favorittblogger er Posy gets cozy og Brocante home, de skriver lange tekster og gjett om jeg har glede av det! De deler alt som foregår oppe i det lille hodet sitt, en egen verden i seg selv. Og jeg ler meg halvt ihjel mange ganger for jeg kjenner meg så godt igjen. Det er stimulerende! På en dårlig dag kan et morsomt innlegg nesten redde dagen min :) Så takk til deg og sol for i dag et innlegg til ettertanke :) Her går det unna med sying om dagen også. Fikk nesten unna en ordre i går. Mange hjerter og noen småputer. Det er jo så moro å få glede andre! Ha en fin Onsdag Sol og så sees vi snart igjen, Aina :)

Ida sa...

Skjønn bukett Sol.
Nydelig bilde.
Jeg har også vært innom "Den gode feen" sin blogg og lagt igjen en kommentar.
Jeg fokuserer på det som er vakkert og viktig for meg i min blogg. Mye blomster. Hehe. (og det involverer ikke kjøpepress osv.)
Hver og en får velge for seg selv.
Opplever mye positivt og inspirerende ved å blogge.
Hovedtyngden av damene i linklista mi inspirerer og gleder meg.
Har aldri tenkt på eller fokusert på press av noe slag. Det er iallefall ikke viktig for meg. Man kan ikke kjøpe seg lykkelig....
Men, ingen er like....
God kveld til deg.
Klem fra Ida.

Tiril sol sa...

Eg har tatt meg den frihet å nominere deg, titt inn på bloggen min, håper det er OK:-))

Sol sa...

Hei hei, så fint at dere også er engasjerte i dette.Det er interessant å lese alt dere skriver. Jeg setter pris på mangfoldet som de ulike bloggene viser.Hele tiden lærer jeg noe nytt. Og det har gitt meg hjelp til hvordan jeg tenker når jeg skal innrede hjemme, eller stelle planter, drive med hobbyarbeid osv... Det som er viktig er å holde på sin egenart ;-} Vi lærer noe hele livet, og forandrer oss hele tiden.
Keepon rockin`girls....Tusen takk Tiril for nominasjonen.