torsdag, desember 01, 2011

Adventsblogging......Long time no see


Det er 5 måneder siden jeg sist skrev noe på bloggen min,så jeg er litt rusten når det gjelder blogging, men jeg vil prøve, tradisjonen tro, å lage en adventsblogg i år også. Jeg regner vel med at jeg ikke har noen lesere lenger,men det er koselig å legge ut innlegg for seg selv også. det blir som en liten dagbok, og det er veldig moro å se tilbake på de innleggene jeg har lagt ut i adventsmåneden de foregående årene..... Mange minner kommer tilbake.Bildet, eller bildene fra i dag, er ganske typiske for dagen. Uværskvinnen Berits etterdønninger herjer i landet, og det har blåst og regnet kraftig her på østlandet i dag. Regnet sto inn på stuevinduene, derfor dråpebildet.... Det står en nydelig rosa julestjerne i vinduet og lyser opp i mørketida. Det samme gjør de vakre adventsstjernene mine.

5 kommentarer:

Hulda sa...

Så med en gang at du oppdaterte, kom i bloggrollen. ;) Fine bilder som viser at jula er nær.

Timotei sa...

Så koselig å se at du er tilbake! Gleder meg til å følge med videre i adventstiden. Du tar jo så fine og stemningsfulle bilder :)

HildeS. sa...

Sååå koseleg at du er tilbake igjen.
Det kan vere greit med ein pause innimellom, det er ikkje alltid bloggelysta er på topp i ein travel kvardag.
Fine bilete du viser.

Her har "Berit" herja den siste tida, men i dag tidleg kom det faktisk pittelitt snø og sola var framme.

Eg skal følge med på adventskalenderen din i år også.

Hildeklem*

Sol sa...

Åh, så koselig at noen har vært innom meg og kommentert, og spesielt koselig at det var dere som jeg har fulgt gjennom bloggene deres i mange år. Nå har bloggverdenen blitt veldig stor, og det er ikke like enkelt å holde seg oppdatert.Koselig at dere har lyst til å følge meg. Jeg ser innom hos dere også ;-}

Anonym sa...

Veldig hyggelig og gledelig å se oppdateringer på Bloggen din :-)