fredag, april 20, 2007

Hilsen fra Sverige ;-} ~ Greetings from Sweden

Det er grusomt kjekt med bærbar,digitalt kamera og internettforbindelse på hotelrommet ;-}...og med Beat for Beat på tv`ner det jo akkurat som man er hjemme...
Kram på er alla. Sköt om er där hemma i grannlandet......;-}
Great thing to have a laptop, digicam and internetconnection at the hotelroom...Watching Norwegian TV at the moment. It`s almost like being at home....Take good care evryone....

14 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Kos deg...
Bestandig kjekt med en bærbar pc...

Ha en flott helg...

Anonym sa...

Hej du! Har försökt kommentera förut, men har ej lyckats. Önskar jag kunde va där med, men vi ska på 40 år fest till 2 goda vänner! Även dem brottarföräldrar faktiskt! Hejja en extra gång på min kille är du snäll ;)!
/hannajos.webblogg.se

Sol sa...

Hei Hanna, så fint at du fikk til å kommentere nå,jeg var så glad da jeg fant andre som også er interessert i bryting ;-} Så klart, jeg skal heie en extra gang på han for deg. Håper at dere får en koselig fest. Sønnen din synes sikkert det er spennende å reise alene også... ;-}

Ingrid sa...

Så koselige bilder fra stuen din i forige innlegg! Ha en fin helg! :)

Hulda sa...

Ha en fin helg i Sverige!

JULIE K sa...

Så koselig at du er på tur da. Ble veldig imponert over bildene dine under. Det bordet har jeg selv sett på, men ikke funnet noen plass til enda, det irriterer meg mye for jeg vil så gjerne ha det. Cult design sine produkter er kjempefine, hvor har du funnet dem ?

anniche sa...

Hei på deg å tur" ,
Kos deg masse:))

elin1976 sa...

Kos deg masse for meg også. Klem:O)

Guldkant På Livet sa...

Vilket härligt "Svensk-collage" du gjort då, härliga bilder!!! Du verkar vara som Julie, lite "Norsk-svensk", spännande... ha en jättebra fortsättning på helgen önskar Mari.

solstad sa...

Så deilig med Sverige tur :) Kos dere!
Veldig koselige bilder fra stuen deres .....og de krukkene fra Cult er kjempefine! Klem.

Mia sa...

Å vad fint du har det!! Käckt med en bärbar dator ;-)

Mia sa...

Hi hi, nesten som å være hjemme, ja... Og sikker litt deilig å være borte også... Nå har du kanskje rukket å komme hjem allerede, men håper du har hatt det fint.

Barbara sa...

Enjoy your blog from Sweden having had a number of Swedish guests stay with us in the past. Love seeing into your home and all the photos. Thanks.
Do let me know whether or not you are able to read my English comments?

Sol sa...

Tusen takk dere. Vi hadde en veldig fin tur til Gøteborg. Det var deilig å komme seg bort litt;-}
Julie; De første Cult design krukkene mine kjøpte jeg på Nordby senteret på Svinesund. Nå var jeg heldig og fikk tak i flere når jeg var i Gøteborg også. Men de finnes her i Norge også, i Kristiansand for eksempel og i Oslo.
Barbara; I can read your comments,and I am very happy that you write comments in my blog. Such a great thing to make friends all over the world ;-}