mandag, april 02, 2007

God Påske ~ Happy Easter

Etter noen dager i stillhet er jeg tilbake med en liten påskehilsen til dere alle ;-}Etter mange måneder med sykdom i vinter,er det masse som har blitt satt til side her i huset,og jeg prøver sånn litt etter litt å få komme ajour,...men må vel innrømme at ajour, det kommer jeg vel neppe. Formen er fremdeles ikke på topp,så det er bare å ta det rolig.
Jeg har i alle fall fått sendt avgårde en pakke til Operasjon påskeglad i Danmark,og håper at noen sitter og er glad over å ha fått Norgespakke i posten til påske ;-} Vi har sendt avgårde mer enn en pakke her i huset i det siste. Vi var så heldige at Solstad tok utfordringen min om det var noen som kunne tenke seg å sende/swappe pakke med datteren min. Så her har det vært forberedelser,og nå er en pakke på vei til Møre,og vi håper at den faller i smak ;-}
Ellers så ser stuen vår mer bombet ut en noensinne......Nå er det bare litt over en vegg med skraping,tapetsering og maling igjen, og alle møbler,pynteting,bilder osv. står midt på gulvet hulter til bulter....Også jeg som hadde prøvd å pynte litt til påske med blomster og påskeløper....,det er jo helt bortkastet. Deilig at vi ser en ende på det.
Det er bare en måned igjen til konfirmasjonen, og mye skal tenkes ut,lages og gjøres,så mye av tiden min kommer til å g med til det. Jeg hadde bestemt meg for å lage et scrapalbum til sønnen som han skulle få på konfirmasjonsdagen.Det er MYE arbeid,men jeg har begynt.....så får vi se hvor langt jeg rekker.

I want to wish everyone A Happy Easter. I am quite busy at the moment. I`ve been ill all winter,and has had to put away a lot of work,and I am trying to get ajour....,but I guess I never will. We are still redecorating our livingroom,and everything loooks a mess. I bought some flowers,and put on some nice tablerunners for Easter...but when the livingroom looks like this,it`s hardly worth to bother.
My sons confirmation is in the beginning of May,and needs a lot of planning,and there`s a lot of things to do.
I have sent a parcel to someone in Denmark for Easter,and hopefully I will get one back. It`s called "Operation Easter Joy", and Pernille is the lady to thank for all this ;-}
My daughter sent a gift to the daughter of Solstad. They are going to swap Easter gifts.A nice thing to do......

10 kommentarer:

Metteflette sa...

Jeg vil bare takke for den kjempekoselige hilsenen i bloggen min. Deilig å vite at man ikke er alene og at det er fler som har opplevd det samme. Det betyr utrolig mye nå skal du vite! Ønsker deg en herlig påske! Klem fra Mette

Sol sa...

Klem tilbake til deg Mette.Og hjertelig takk for en veldig koselig hilsen.Det er tøft å gå gjennom dette,men jeg VET at du kommer deg styrket ut av det...Det tar litt tid,men så må bare la det gå den tiden man trenger,og som jeg sa;Kos deg masse med ungene dine...Det er de som virkelig betyr noe for deg her i verden.....;-}

Hulda sa...

Lykke til med forberedelser til konfirmasjonen, det går nok bra.: ) God påske!

JULIE K sa...

He he må le av deg som prøver å komme ajour. Holder på med akkurat det samme. Etter 2 mnd sykdom er jo huset totalt bombet. Det ser ikke ut her. Min mann har jo ryddet og støvsugd litt, men jammen meg ikke mye han ellers har gjort. Nå bruker jeg påska til å prøve å få huset i orden igjen. Er jo slapp så det tar tid. Vasker et gulv, legger meg så på sofaen en stund, rydder et bad, legger meg så ned igjen.....slik går det. Har sendt mann og hund på fjellet så jeg er heldigvis alene he he. Så vi styrer vist på vi to : )

Så bra at din datter får sende pakke til møre da. Kjempeartig det.

Spennede også med konfirmasjon. Skjønner det er mye som skal ordnes før det.

Ha en fortsatt fin kveld. Klem : )

Hemma på landet sa...

Tack, min vän.
Hoppas att du får en bra dag. Stor kram Stina

Mia sa...

Nydelig bilde av påskeliljer, Sol! Og så koselig at du har funnet gavebytte "partner" til din datter. Det blir nok koselig for henne, og for datteren til Solstad. Og så håper jeg at du får kost deg i påsken - du får bare glemme oppussing og rot for en stund, og nyte påskedagene med (forhåpentligvis) sol og varme. Klem fra meg.

Ellie sa...

Vil bare få ønske deg en god påske! Jeg har innfunnet meg med at jeg aldri, noensinne, vil komme ajour ;-)

Mita`s hjørne sa...

Så morro at du lager album til din gutt, mye arbeid -men så blir det noe flott også...

Du må ta vare på deg selv nå da, ikke slit deg ut...

Ha en flott kveld, og god påske videre...

solstad sa...

God Påske til deg og resten av familien !!
Natalie ble kjempe glad for pakken fra Iselin......den var veldig veldig søt! Tusen takk! Hun har lagret msn add. hennes så kanskje de treffes på nettet i påsken :)
Klwm fra meg.
ps: har jenta di fått pakken sin ?

Lusthuset sa...

Va roligt att du tittade in. Gläder mig att du uppskattar min blogg. Jag älskar att fotografer och har alltid kameran med mig. Underbar bild på blåsipporna. Glad Påsk till dig från mig.