søndag, juni 03, 2007

Blomstene nyter varmen

I dag har det vært en nydelig og varm dag i mitt lille hjørne av verden. Bare så synd at man er fremdeles er syk, og ikke kan være ute å nyte fineværet ;-{ Jeg tok en liten tur ut på verandaen akkurat nå for å se på bomstene mine som jeg plantet før konfirmasjonen. Det har jo vært så kaldt og regnfullt etterpå at de ikke har vokst mye,men i dag har de nytt varmen, bare se her......Tussi og Mio har slappet av i karnappvinduet.... Det er trangt om plassen der nå som Geraniumene og Orkidèen blomstrer for fullt.

It`s been a beautiful warm and sunny day here where I live. Unfortunately I am still ill,and haven`t been able to be out in the sun ;-{ My flowers have been enjoying the sun though, as you can see of the photos.....So has even my cats Mio and Tussi laying in the window post.

4 kommentarer:

HildeS. sa...

Så flotte blomar!
Det er rart med pusane, dei likar seg i vinduskarmen, sjølv om det er aldri så trangt.
Så stor Milo er blitt:o)

Mita`s hjørne sa...

Så flotte blomster, nydelig...

God bedring, håper du snart er frisk igjen...

Ha en flott sommerkveld...

Lusthuset sa...

Så fina blommor du har på din veranda. Trist att vara sjuk när det är så fint väder, men det kommer fler fina dagar. Hoppas du kryar på dig snart. Lyckost du som har en sådan fin liten katt.

JULIE K sa...

Å er det ikke nydelig for tiden. Jeg bare lever ute jeg. Koser meg også med å se alt som slår ut av blomster og vækster. Ser ut som de skal ta igjen den kalde våren. Så synd du er syk igjen. Du har virkelig slitt det siste året altså. Ta godt vare på deg nå. Håper varme og sol kan hjelpe på. Stor klem fra meg : )