torsdag, juni 14, 2007

"Sparks", Coldplay

Mens jeg sitter her å redigerer bilder, hører jeg på en nydelig og følsom sang som jeg er SÅ glad i. Jeg hørte den første gang i en film som heter "Weddingcrashers". En ganske tullete film,men med nydelig musikk. Sangen heter Sparks, og det er gruppen Coldplay som spiller og synger.....Nyt den.

While I`m sitting here working on my photos I am listening to abeautiful song by Coldplay, Sparks The first time I heard it was in the movie "Weddingcrashers". A silly movie,but with beautiful music.Enjoy!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig!
Jag bloggar tyvärr inte så mkt just nu.
Jag har satt lösen på min sida men jag kan maila den till dig om du vill ha den.

Hoppas det är bra med dig och barnen.
Du har SÅÅÅ vackra bilder på din sida!
Kram och trevlig helg!
/johanna@elitea.se(hannajos.webblogg.se)

Kreoline sa...

Coldplay er en av mine favorittband, har en del CD-er av de, denne sangen er bare så nydelig. Har mange ganger sittet og hørt på den om og om igjen, den er til å nyte om og om igjen. Ha en fin helg, klem fra meg.

Emmeline sa...

Deilig musikk. Er svak for Coldplay, han har en spesiell stemme denne faren til Apple! Ha en deilig helg, drømmer meg vekk i bildene dine hver gang jeg er innom bloggen her!!

Mita`s hjørne sa...

Er bare innom for å ønske deg en riktig GOD SOMMER...

Bildet med marihønen på var bare sååå nydelig...

Cia sa...

Hittade hit till din blogg via kirjakahvila, och jag har nu tittat och läst många sidor och du har så fantastiska bilder!!!!

Milly sa...

Bildene dine er vidunderlige!

Hulda sa...

Så fantastisk bilde du har tatt av marihøna! Nydelig!