fredag, juni 01, 2007

WOK

Jeg må bare få skryte litt av 11-åringen min som laget flott middag til oss på Søndag ;-} Hun laget kylling i sursøt saus med ris til.Det smakte nydelig....

I have to brag a little about my 11 year old daughter who made dinner for us last sunday. She made chicken in soursweet sauce. It tasted lovely ;-}

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så god den middagen så ut, hun er jo kjempeflink. :) Ikke alle på 11 år som lager i stand middag til hele familien sin. :)

Så fine farger du har brukt til heklinga di, det teppet blir nok veldig fint. Håper forkjølelsen gir seg snart, og at det blir varmt hos dere også!

Ida sa...

Flink jente. (:
Det smakte sikkert fortreffelig. (:
Så, nå gleder jeg meg til mine jenter runder 11... ;) Hehe.
God bedring og god lørdag til deg. (:

LiSbEtH sa...

Jeg er imponert over evnene til matlaging hos datra di. sånn er det ikke her i huset.. har selv en sønn som snart blir 13... ikke mye matlaging der akkurat. Du hadde en fin blogg. kommer nok til bake hit. god helg :)

Guldkant På Livet sa...

Mmmm, såg supergott ut!!! Mari.

anniche sa...

Mmmmm, den så himla fristende ut gitt! Godt å ha hjelp av småtasser når man er syk, og det var jo meget imponerende matlaging må jeg si:)

Så flott hemmelig venn pakke du fikk da! Innholdsrik må jeg si:)
Jeg venter i spenning jeg også, det er jo så artig!

Ha en god bedring min venn , klem !

Ellie sa...

Så flink datter du har, middagen så kjempegod ut! Det er masse fint på bloggen din nå. Veska du har sydd var skikkelig stilig, og gaven fra din hemmelige venn var jo bare så fin! Ser at det ligger omtanke bak den! Den nyoppussede stua ser veldig koselig ut! Ønsker deg en god søndag, og god bedring!

Sanna sa...

Hei ! Så flott varene kom frem til deg hele og fine. Glad du ble fornøyd ;o) Håper det ikke er for lenge før du er på bena igjen - jeg ønsker deg god bedring. Ha en fin søndag !