torsdag, juni 07, 2007

Rabarbrapai ~ Rubarb Pai

I går var jeg innom Julies blogg, og der fant jeg en oppskrift på rabarbrapai. Det passet kjempefint, for siden jeg ikke har rabarbra i hagen lenger,hadde jeg kjøpt litt rabarbra i butikken for å lage kake, eller rabarbragrøt. Jeg synes det er så deilig med slik grøt......;-} I ettermiddag bakte jeg og datteren pai etter oppskrift fra Julies blogg. Den smakte nydelig sammen med is. Det er godt å kunne kose seg litt i fine sommerkvelder. Her har det vært utrolig varmt i dag, nesten 30 varmegrader. Jeg kan ikke være ute i sola siden jeg tar penicillin,men jeg har mer enn nok med å sitte i skyggen på verandaen....

I found a recipe on Julies blogg yesterday on Rubarb pai. My daughter and I made it this afternoon,and it tasted lovely together with ice cream. It`s so hot here,almost 30 degrees Celcius. I stay in the shadow, it`s too hot in the sun. And my doctor told me not to stay in the sun cause of the penicillin I`m taking for my cold.

1 kommentar:

JULIE K sa...

Ja var den ikke god. Den er virkelig nydelig sammen med is. Jeg lagde den idag igjen, da jeg fikk en venninne på besøk, den er jo så enkel. Her også er det kjempevarmt. klipte plenen midt på dagen, men da følte jeg meg litt svimmel etterpå. Skyggen er best da. Kjedelig med penicillin ja, har selv fått veldige reaksjoner når jeg har vært i solen med slikt innabords.