søndag, juni 10, 2007

Hetebølge ~ Heatwave

Det som har preget denne helgen aller mest, er varmen.... *puh*. Jeg synes det er deilig med sol,men når det blir så varmt som termometeret viser her, ja da blir det i varmeste laget for meg.

På lørdag var vi med datteren på friidrettstevne i Tønsberg. Det var moro å se alle de flinke ungene. Datteren nådde ikke helt opp,men hun fikk en del nye perser i alle fall, og det e rikke verst i varmen. Jeg tar penicillin, og har fått vite at de er lysømfintlige og prøvde å holde meg i skyggen,men ble likevel solbrent så det holdt.....Så jeg lurer på hvordan det går når jeg skal på jobb denne uken, vi er masse ute.....

Full konsentrasjon.....


I dag lagde jeg en skikkelig god fruktsalat med vaniljesaus til. Det er deilig med noe frisk frukt i varmen. Ungene og pappa`n var på badetur,mens jeg holdt meg her hjemme på verandaen i skyggen. og spiste fruktsalat og koste meg med "Hem og Antikk".Jeg fikk også heklet litt flere lapper ;-}

It`s so hot, it`s hard even to stay in the shades. Saturday we went to a athletic game with our daughter. I`m taking penicillin and aren`t supposed to stay in the sun. I sat in the shades,but got sunburned ;-{ Today I made a fruitsalad for dessert, with vannila sauce. Tasted great! My kids and their father went swimming in al ake not too far away from here,but I stayed at home on the veranda reading "Hem & Antikk".

3 kommentarer:

JULIE K sa...

Så varmt har ikke vi hatt det, så mine firbente har hatt det ok i skyggen. 30 grader er nok i meste laget ja. Vi får vist litt regn nå, da blir det pause i malingen, blir faktisk litt godt, er ganske så stiv i hele kroppen. Ha en fortsatt fin kveld. Klem : )

Guldkant På Livet sa...

Mmm frukstsallad med vaniljsås låter underbart och såg väldigt gott ut!! Ja, jag håller med, börjar det bli runt 30c är det FÖR varmt för att det ska vara njutbart... 20c i skuggan är lagom... Du har verkligen en sådan fin blogg, den bilden ovan är sååå vacker!! Mari.

Emmeline sa...

Å kjære vene, tenk å sette pers i denne varmen, ikke verst. Du har alltid så mange fine bilder på denne bloggen. Flinke fotograf!