fredag, juni 22, 2007

Snart midtsommer ~ Midsummer

Det er snart midtsommer og vi har et forferdelig regnvær.....Det blir nok en våt St.Hansfeiring for mange hvis det fortsetter på denne måten....
Jeg har hatt det travelt denne uken. Det har vært skoleavslutning for barna,og for personalet på jobben min. Og det merkes at det går mot ferie....Jeg synes jeg er trøtt hele tiden .... ;-{ Men.....fra i morgen har jeg ferie!!!! Jippi!
Husk å plukke en bukett med markblomster i morgen dere, sju forskjelige sorter tror jeg det skal være. Disse skal legges under hodeputen når du legger deg i sommernatta,og så skal en drømme om den man skal gifte seg med.. ;-}

Midsummer tomorrow,and it`s raining cats and dogs here....I guess it will be a wet Midsummer-eve too....
I`ve been very busy this week. A lot of things happening at my childrens schools,and yesterday we had a party for my collegues at school. My vacation starts tomorrow though! YES!!!!! Tthat`s a good things cause I`ve been so tired lately.
Remember to pick a boquet of wild flowers tomorrow.You are supposed to put seven different flowers under your pillow when you go to bed,and you will dream of the man you are going to marry... ;-}

15 kommentarer:

HildeS. sa...

God sommerferie til deg.
Eg veit ikkje om eg tør å legge blomar under hodeputa for eg skal gifte meg i morgon, og tenk om eg ikkje drøymer om min kjære,hehe.

Sol sa...

Ler godt her Hilde....nei det ville vel være litt risikabelt...Tror du får stå over det der. Lykke til med bryllupet. Stor klem fra meg.

Timotei sa...

Høres kjempeherlig ut med sommerferie! Jeg må nok vente to uker til, men kjenner at kroppen begynner å komme i sommerferiemodus ja. Blir litt sene kvelder og ikke alltid like artig å dra på jobb nei.
Ha en riktig fin St.hansaften!

Koselig koselig sa...

I dag er jeg innom absolutt alle bloggene jeg har i Mine Favoritter på min pc for å ønske god helg og en flott St. Hansaften :)

Kreoline sa...

Innom for å ønske deg en fin St.Hansaften, kos deg. Klem fra meg.

daisy sa...

Så mange nyyyyydelige bilder!
Du gir meg virkelig lyst til å lære meg litt om bilderedigering selv, bildene dine er til stor inspirasjon!

Jeg er også svært glad i Coldplay, synes de har mange fine sanger.

Ønsker deg en flott St.hans! Her regner det også! Så da får man holde seg inne, og kose seg med litt rødvin..! :)

Hemma på landet sa...

Tack, vännen!
Vilken härlig bild.

Jag som inte hört av mig till dig än om byte av något.
Puss

Emmeline sa...

Får håpe at været snart blir bedre. Jeg lurte på dette med markblomstene; Hvis du allerede er gift og gjør dette trikset...og mot formodning skulle drømme om for eksempel George Clooney, hva da? Blir man gift med han også? Eller betyr det ingenting??? Hehe! Kos deg masse med ferie!!!

Ida sa...

God ferie til deg.
Nyt sommerdagene.
Mange fine motiver å ta bilder av ute nå.
Gleder meg til å se flere av bildene dine fremover. :)

Mia sa...

Sååå deilig med feire, Sol! Sankthans ble en nokså våt affære hos oss også (men hagen hadde vel godt av regnet...) Så det ble mest innekos hos oss. Det ble heller ikke noen syv sorter markblomster under hodeputen hos meg, siden jeg er fornøyd med han jeg har giftet meg med...

solstad sa...

Så heldig å ha ferie nå da....jeg har to uker igjen på jobb så er det min tur :)
Håper der hadde en fin st.hans feirinf tross regnet, vi hadde litt tåke men opplett og bra temp.
Ha en fin ferie Sol! Klem

Sol sa...

Tusen takk for alle hyggelige hilsener. En skulle tro at en ville f ekstra overskudd når en har fått ferie,men det virker som det er tvert om....Lufta går litt ut av en på en måte og det er mye arbeid å ta igjen hjemme....Datteren er på korpstur til England, og det er ikke bare bare å være så langt vekke fra mamma for første gang.Ikke bare bare for mamma`n heller ;-}
Setter stor pris på at dere er innom og legger igjen en kommentar!

Olstad sa...

Så hyggelig du likte gaven.

Jeg synes du har så inmari fin blogg for jeg har vært innom rett og slett alle innlegg.

Jeg legger inn link til deg jeg for jeg følger jo med her fortsatt jeg.

God sommer og ferie ønsker jeg deg. Håper dere får det fint.

Sol sa...

Så koselig Olstad ;-} Jeg har vært innom bloggen din flere ganger før jeg visste detvar du som var min hemmelige venn....Fint med nye bloggvenner. Kommer til å følge med deg også.
Jeg har tatt mase bilder, og burde hatt god tid til å blogge nå sm jeg har ferie,men det er litt bloggtørke om dagen....Kommer nok sterkere tilbake.
God sommer til deg også.Klem.

RedRobin sa...

Ha en super sommerferie!! :o)