torsdag, februar 15, 2007

Jippi! Pakke i posten! - Secret Give-along gift in the mail.

I dag kom det pakke i posten fra min hemmelige venn! Gjett om jeg var glad og spent.....Pakken var fint pakket inn med et nydelig kort med koselige ord i ;-}
Alt var godt pakket inn, og etter hvert som jeg fikk pakket opp,dukket den ene fine tingen etter den andre fram. Jeg ble så utrolig glad, og veldig rørt. Følte at jeg gjerne skulle ha gitt min hemmelige venn en skikkelig klem, men jeg får heller gjøre det via ord. Tusen hjertelige takk! Det er en nydelig gave,helt perfekt. Jeg vet hvem du er ;-}......tilfeldighetene ville det sånn at min hemmelige venn er den personen som jeg sendte min gave til før jul ;-} Så moro! Nemlig Lensom. Hadde ikke kunnet gjette det,hvis jeg ikke så avsender på pakken...Her er det jeg fikk. Et lite og et stort lysglass med to te-lys i. En vakker rose,et speilbrett,et kremmerhus med nydelig lavendelduft og en liten fin eske med små drops.

Kremmerhuset med lavendel i er så nydelig. Lurer på om hun har laget det selv? Kremmerhuset er av gammelt gulnet papir med skrift på...så fint. Den lille boksen har et fint motiv, og med små drops med jordbærsmak. Jordbær er jo min favoritt!! ;-}


Det fine kortet er nok selvlaget. Det er så fint, og slik en god idè å lage et kort på denne måten med et lite bilde inni.

Nærbilde av det fine lille lysglasset fra Nordal. Min hemmelige venn har listet ut at jeg liker vaniljeduft,og de små lysene dufter deilig av vanilje.


Se på de vakrel lysgassene da. Jeg er så glad!

Og til slutt dette utrolig flotte speilbrettet. Det virker ikke sånn nå,men jeg var nesten målløs...;-} En sånn rose har jeg ønsket meg lenge,men ikke funnet noe sted,og så er jeg så heldig at det kommer dumpende nd i postkassen min på en helt vanlig torsdag... Stor,stor klem!

~~¨~~

Jeg synes at jeg har værtså heldig med gavene jeg har fått i begge rundene.Dette er utrolig moro!

20 kommentarer:

kjersti elisabeth sa...

Håper det går ann å kommentere no da,du aner ikke hvor jeg strever med dette på bloggen din.Masse,.masse fint du fikk av den hemmelige vennen din. Og fin blogg :)

Ellie sa...

Så heldig du var! Dette var en nydelig gave! Er spent på hva jeg får :-)

Julie K sa...

Så nydelige saker, dette var veldig deg det : )

Huset i Hagen sa...

Oi! så fine ting!!! Nå begynner jeg virkelig å glede meg til min gave dukker opp ;0)

kreoline sa...

Så nydelige ting, skjønne godt du er fornøyd. Jeg har også fått min, og det er jo så kjempekjekt dette her.

Mia sa...

Oi, så mye fint du har fått da, Sol! Skjønner godt at du ble glad. Jeg gleder meg til pakken min kommer også.

Timotei sa...

Så fine ting du har fått! Likte veldig godt det speilfatet og rosen. Nydelig!

Karna sa...

Åhhhh for en fantastisk fin gave! ALT var like fint!!!

Ingrid sa...

Så nydelig gave du har fått.. den var du heldig med! De boksene du viser i et tidligere innlegg var også nydelige - de hadde ikke jeg heller klart å gå forbi!

Tonje sa...

For en nydelig gave du har fått=) Kjempe koslig=)

Annettes Hobbyblogg sa...

Oi, for en flott gave! DET søte kremmerhuset da!

Den gode feen sa...

For ein nydeleg presang du fekk!!! Knallfint alt saman! God helg klem :)

Anonym sa...

Underbart paket... blir lite avis :) Trevlig helg!

Mita`s hjørne sa...

Nyydelig, nydelig - alt var så nydelig...
Jeg fikk også en nyyydelig gave, morro å se at de dukker opp på bloggene...

Ha en fin dag...

Violette sa...

You may have french visitors ... I had to talk about you today !

molly's heaven sa...

Så fin presang du har fått...blir skikkelig misunnelig på dere alle;) Flott å få noe man ønsker seg...God helg til deg!

Lensom sa...

Hei på deg :)
Så koselig at du likte gaven. Var litt redd for at den ble for "blå" jeg...Så var det jo litt stas da siden det var du som sendte meg den fantastiske gaven før jul. Den kan ikke jeg komme over:) Skal nå endelig få oppdatert linklisten min på bloggen å legge deg til, for bloggen din er jeg innom stort sett daglig. Den er alltid så vakker og full av "energi", synes jeg. Ønsker deg en riktig flott søndag ...*stoor klem*...

Siri sa...

Å, så nydelige gaver du også har fått! Vi har vært kjempeheldige med vennene våre!
Ha en flott dag!

Sol sa...

Hjertelig,hjertelig takk for alle kommentarer. Det er jo min hemmelige( nå kjente) venn som fortjener all rosen. Hun har vært kjempeflink!
Lensom;Du skulle hatt en stor god klem ;-}Det var bare moro å få lage til en gave til deg før jul.Det koste jeg meg veldig med. Jeg hadde allerede da begynt å bli syk med kikhoste,og å ha noe positivt å holde på med da,midt i elendigheten,var deilig. Jeg koste meg veldig med å lage cdèn og coveret til de.Til og med ungene engasjerte seg i det ;-} Tenkte at du trengte det,du som har så mange små,og som har en mann som er mye borte...Jeg er ofte innom hos deg,og ser på alt det fine du strikker.Jeg er så imponert over de flotte strikkeplaggene du lager.Vakkert.
Godklem fra meg.

Sol sa...

....og så må jeg bare si at ingenting kan bli for blått for meg for blå er yndlingsfargen min ;-}