mandag, juli 30, 2007

Kannesteinen

Mens vi var i Selje tok vi oss en liten tur til Måløy, og jeg kunne ikke motstå fristelsen til å kjøre en tur til Oppedal som ligger vest for Måløy, for å fotografere den kjente Kannesteinen. Jeg har fotografert den diverse ganger før også, men jeg blir aldri helt fornøyd med resultatet. Den er vanskelig å fotografere i motlys, og motlys var det nok av denne gangen også. Men, en eller annen gang skal jeg få til et bilde jeg blir skikkelig fornøy med av den flotte steinen som har fått formen sin etter tusenvis av år med vind og vær. Naturen er en utrolig kunstner ;-}Steinen fra en litt annen vinkel. Datteren klatret opp og ville være fotomotiv.....

The stone from an different angle. My daughter climbed on top of it....

While we were in Selje, we went to Måløy. I wanted to shoot some photos of the Kannesteinen in Oppedal on the west side of the island. It`s very special,formed by the waves for thousands of years....I have shot photos of it before,but I`m never quite pleased with my photos. It`s difficult to get a really good photo of it because of the light and sunshine from behind....But hopefully I will manage to get a great photo of it someday ;-}

13 kommentarer:

HildeS. sa...

Hei hei.
Du er nominert til Rockin` Girl Blogger.
Sjå bloggen min.

Wow, for ein flott stein. Naturen er ein heilt fantastisk kunstnar.

Ida sa...

Synest bildene av steinen er flotte jeg!
Stilig! :)

Ida sa...

Den kledde datteren også forresten. :)

organic-lizzi sa...

Helt utrolig vakkert..
Tror nok du hadde funnet mye interressant uansett hvor du drar jeg:-) Er nok desverre preget av "full fart på hjul"når jeg reiser.Alltid meg som kjører,og er altfor dårlig til å stoppe ved lekkerbisknene... 10-0 til deg..

Mita`s hjørne sa...

Så flott stein, utrolig hva naturen har klart å lage...

ha en flott kveld...

Hulda sa...

Den steinen er spesiell, ja. Har ikke vært der selv, men så noen bilder svigermor har tatt i ferien av den samme steinen. Hun hadde trodd at den var større enn den i virkeligheten er. Ser dere har hatt mye regn på turen, så kjedelig! Håper det blir bedre nå da. :)

Olstad sa...

Det ser så spektakulært ut. Flotte bilder, synes du har fått det flott til.

Mia sa...

Heia Sol! og velkommen hjem (fra noe som ser ut som en våt ferie...) Det har ikke vært rare sommeren værmessig her hos meg heller, men jeg satser på en fin august og september da. Flotte bilder fra ferien deres. Og så konserten med Rod Steward da... Masse nydelig musikk fra han.

Sol sa...

Heia alle sammen. Hjertelig,hjertelig takk! Det er virkelig spektakulær natur på vestlandet,og Kannesteinen er ikke noe unntak.Som Huldas foreldre sier, så er den mindre ennman kanskje kunne tro, men allikevel stor nok til at ei 11- årig jente blir liten på toppen av den ;-}
Må takke Hilde også for Rockin` girl tittelen.Toppers!
Nå er det leggetid for ei som skal bruke mesteparten av morgendagen til å stå i kiosk....(Dugnadsarbeid)

Carolyn sa...

Wow! What a dramatic rock that speaks of years of wave sculpturing. And, LOL, I just realized that it must be your daughter sitting on top of it! Now, that was no small task getting up there. Have never seen anything like that rock. Thanks! :-)

GAWO sa...

Du har virkelig tatt fine bilder av Kannesteinen. Jeg har aldri vært og sett steinen men nå fikk jeg lyst til å dra og ta en titt selv og samtidig prøve å få til noen bilder.

violette sa...

Stunning !!!!

Johanna sa...

wohow det er godt nok en flot og meget speciel sten :)