tirsdag, desember 05, 2006

Kikhoste,sjokolade,Drömhem & trädgård.

I går ringte legen meg og sa at han hadde fått svar på prøven jeg tok i forrige uke. Det viser seg at jeg...og ungene,...og moren min har kikhoste. Ikke noe rart i at jeg har vært dårlig og at det hostes i alle kriker og kroker her i huset. Datteren min har hatt det i fem uker allerede.
Fikk kjøpt meg den nye nummeret av Drømhem & Trädgård og min favorittsjokkis Porøs Melkesjokolade,så da er det bare å innta horisontalen på sofaen igjen og ta det med ro.Utrolig masse flotte bilder i bladet så jeg da jeg bladde fort gjennom det ;-}
Jeg er nok av dem som bare må innse at det ikke kan bli gjort så masse juleforberedelser i år...

My doctor phoned me yesterday and told me that I had "kikhoste". Don`t know what it`s called in english. It`s a bacteria that make you cough a lot. I thought only children got this disease but grown ups get it too. So now both my kids and my mother has it. Just have to take it easy and take my medicine. I bought a magazine and my favourite chocolate so now I will go back and curl up on the sofa and just relax.

8 kommentarer:

Violette sa...

Thank you for your visit today, I wish you a quick recovering. I am inlcuding your blog to my favorite links, so I hope you will get some french friends to visit you !
Take good care.
Violette

Solstad sa...

Har ett kjerringråd mot hoste som er verd å prøve.....stod i siste Foreldre og Barn. Smør Mentholatum salve under beina! Vet ikke om det virker, men det skader ikke å prøve ;)
God bedring iallefall!!
Go klem fra meg.

Tonje sa...

Stakkars deg!
Du får ha riktig god bedring!
Håper du blir frisk snart=)

Kjøpte også det bladet i dag og det var masse fine repotager og vilder.
Klem

kreoline sa...

Så trist, og samtidig godt å vite hva det er. Ja det er mye hosting, min sønn hadde dette for noen år siden, og det satt lenge i. Ha fortsatt god bedring, kos deg med sjokolade og blader, det er en god trøst. Klem fra meg.

Mia sa...

Jeg synes så synd på deg og dine. Håper det er bedring i sikte. Og så er det jo bare innse at julen kommer, om man stresser eller ikke, så like greit å ikke gjøre det... stresse altså (prøver å si det samme til meg selv). God bedring uansett - og kos deg med bladet og sjokoladen!

Karna sa...

Stakkars dere, var godt dere har funnet ut hva som feilte dere iallefall!

Du må ha god bedring, kos deg på sofaen med gode blader, julen kommer nok uansett :)

Sarah sa...

Det er da uheldigt at få sådan noget som kighoste, det kan jo være en langvarig affære...
Jeg håber i alle snart bliver friske igen, så i kan nyde julemåneden.

Hyg dig nu rigtig godt med blade og Chokolade på sofaen.

Jeg sende "helbredende" tanker til dig.

Hulda sa...

Godt å få vite hva som gjør at dere hoster så mye. Du fikk vel medisin for det også. Du blir nok sikkert bra til jul! Jeg var syk like før jul i fjor, det var ikke noe særlig. Fikk ikke være med å kjøpe juletre. Sånt er kjedelig. Jeg har også kjøpt det bladet, det var mye fint der.