torsdag, mai 31, 2007

Sommerveske ~ Summer-bag

I dag holder jeg senga fordi jeg fikk en kraftig forkjølelse i går ;-{, men jeg hadde jo lovet å poste noen bilder av veska mi......,så her kommer de. På søndag sydde jeg en veske til datteren. Hun valgte selv ut stoffet på Åhlens, og den skulle være med lange henker og med bunn og sider.....Bestemt dame ;-}
Den ble skikkelig sommerlig og sprek i fargen.
Da jeg var innom Slagt en Hellig Ko i dag, så jeg at hun hadde et innlegg om Finders Keepers . Kjempestilig idè synes jeg, og de veskene der minnet meg om vesken som jeg hadde sydd. Skikkelig glad-veske.....

I am staying in bed today,caughta bad cold yesterday ;-{... But I promised to post some photos of the bag I made a bag for my daughter on Sunday. So here they are.She picked the fabric herself at Åhlens, and pointed out exactly how she wanted me to sew the bag....;-} I was over at Slagt en Hellig Ko today,and her post about Finders Keepers reminded me f the bag I made for my daughter. Really good idea,and very exciting.

10 kommentarer:

Petunia sa...

Du har en datter med gos smak! en skikkelig sommerveske!

posidriv sa...

Så tøff veske! Stoffet er så friskt! :)

Mita`s hjørne sa...

Flott veske - lyser sommer lang vei av denne...
Så morro at jenta er så bevist på det hun vil ha, og at det er mulig å lage det... Hun tar vel opp arven etter sin mor en dag og blir veldig kreativ...
spennende pakke du fikk fra din hemmelige venn...

Ha en flott kveld...

Hulda sa...

Så flott veska ble! Nydelige ting du fikk fra din hemmelige venn også. :) God bedring, er så kjedelig å være forkjølt på denne tida av året når man helst vil være ute.

Hemma på landet sa...

Men vad du är duktig.

Men du, gumman! Inte ska du behöva be om ursäkt. Jag förstår att det kommer saker i vägen.

Men jag kan höra av mig till dig. Jag har lite att göra just nu. Men sedan.

Kram Stina

Mia sa...

Oi, for en herlig veske! Virkelig sprek og fargeglad - en sommerveske. Og så flink du har vært med syingen.. Jeg har enda tilgode å prøve meg på vesker, men blir så inspirer når jeg ser hva dere andre bloggere får til. Håper forkjølelsen din gir seg raskt.

HildeS. sa...

Så kjempeflott veske du har sydd, den vert ho nok fornøgd med, kan eg tenkje meg:)

Fröken Sidenskär sa...

Hejsan!

Tack för ditt besök(: fin väska du sytt visst är det kul att sy det brukar jag oxå göra när det regnar och har sig...(: jättefin blogg tittar in igen.

Mvh ann-sofi.

Sol sa...

Hjertens takk for alle koselige kommentarer både til nye og "gamle" bloggere.Det er så koselig når dere ser innom. Jeg ble fornøyd med vesken og det ble jo hun også.Men enda henger den bare til pynt på veggen her ;-} Fikk lyst til å sy meg en sommerlig veske selv også, såfår vi se om jeg kommer så langt.
Takk også for alle god bedrings ønsker.
Hemma på landet;Det er ikke noe som haster,bare ta det når du selv har tid ;-}

Anonym sa...

kjempe fin veske. men for den som kan sy.
jeg har vært innom mange blogger idag. jeg har funnet en absolutt anbefale.

http://blog.360.yahoo.com/blog-J9AFC4w_dLQPBhIeh0skZAo83w--;_ylt=AqyzOUHPtYHMuqyLuVx1d_.kAOJ3?cq=1

eller prøve dette

http://norskfrangi.blogspot.com.
men for lite utvalg. noe er veldig kuult.