onsdag, november 26, 2008

Det blomstrer ~ Flowers in bloom

Jeg har en nydelig Amaryllis som står i vinduet og sprer glede.....Den blomstrer så sterkt. Vakker og dyprød står den der og minner oss om at det snart er jul.I natt kom det et bittelitt lag med snø her hos oss. Ikke nok til at ungene kan blotre seg i snøen,men nok til at verden rundt oss straks ble litt lysere.

Da jeg var i Oslo sist uke kjøpte jeg et par vakre Hyacintglass. I dem står nå et par hvite Hyacinter som snart skal springe ut. Jeg venter på å få kjenne den deilige duften.......

Det er så flott med de lange hvite røttene også synes jeg. De trenger jo absolutt ikke å bli innestengt i en mørk plastpotte ;-}
I dag er det Operasjon Dagsverk på videregående, og sønnen skal jobbe hjemme i dag. Lurer på hvordan det skal gå....Foreløpig ligger han og sover søtt i sengen sin, men han bør nok snart vekkes for å komme i gang med dagens gode gjerninger.
På fredag skal datteren reise til Polen på brytestevne, og jeg kan ikek si annet enn at morshjertet mitt er litt bekymret over at hun skal dra aleine så langt når hun er bare 13 år. Hun skal ha med seg treneren sin. Ikke den nye fra Polen,men den gode gamle som hun kjenner godt. De skal til Warsawa på et stort to dagers stevne. Det blir jo garantert en stor opplevelse! Det er ikke så nøye med om hun vinner eller ikke,bare hun får noen gode opplevelser og god sparring. Heldigvis skal de reise sammen med en annen brytegruppe her i fylket og de har med seg en polsk trener.
My lovely Amaryllis is in full bloom and bringing joy to us all. I bought tow new Hycanint glasses when I was in Oslo last week,and I`ve placed two Hyacints in them. I am so looking forward to the smell of the lovely flowers ;-}
My daughter is going to Poland on friday, to compete in an wrestling tournament in Warsaw. My mother heart is a bit worried of sending her so far away on her own. Her coach is going with her, but anyway, she hasn`t been to a big competition like that,and so far away without us by her side. It will of course be a big experience for her. .....I hope that she will have great fun.

7 kommentarer:

Ramme alvor sa...

Ja dette var vakkert. Fekk lyst å kome meg til bydn og handel litt juleblomar. Du har gjort det veldig fint alt, flotte stilleben i stova, sprer varme og harmoni...og snart godlukt også :)

Ha ein framifrå dag!
Britt

lavendel mio sa...

den er kjempeflott der den står.Har kjøpt meg 2 skt,så jeg er spent...veldig koselig med deg:)
Ha en fin dag:)

Ragna sa...

Amaryllis er så fine! Vakreste juleblomsten synes jeg :-)

synne sa...

En röd og fin amaryllis. Det er jul det.
Hyacinter er ikke så verst de heller.
Men de dufter så sterkt for de som har allergi.
Flotte bilder.
Synne.

Barbara sa...

serving through the world of blogger I found your wonderful blog...thanks for sharing
Barbara

raining sheep sa...

The amaryllis is gorgeous...so christmas like. Best of luck to your daughter, I hope she does very well.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Utrolig dekorativt med røttene ned mot vannet i bunnen av glasset, nydelige bilder...
Lykke til i Polen til din frøken...
Ha en super 1 søndag i adventskveld...

Klem Mita...