lørdag, november 22, 2008

Zinkhus

Jeg har vært i Oslo i et par dager og har ikke fått anledning til å lage noen innlegg på en stund. Jeg har hatt to flotte dager på konferanse i storstaden sammen med noen kjempeherlige damer. Jeg har hørt på en masse givende foredrag, ledd og blitt rørt til tårer......


I dag lå det en pakkelapp å ventet på meg i postkassen. Gjett om jeg var spent. den var fra Boligfryd, og jeg visste hva den inneholdt,nemlig det Zinkhuset som jeg bestilte tidligere i høst og som jeg har ønsket meg siden i fjor ved juletider..... Zinkhuset er rett og slett kjempefint! Og tusen takk for ekstragaven som du hadde lagt med,nemlig et vakkert hjerte med perler på. Bilder kommer senere. Jeg ser at dette bildet av zinkhuset er litt uskarpt..... Jeg har prøvd ut et nytt kamera som jeg kjøpte i dag. Det skal vi bruke på jobben, og det må jo testes ut....

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Förstår att du är nöjd, det är verkligen jättefint! Älskar Walther og Co:s detaljer.. kram

Størhuset sa...

Jeg venter også på sånn, er jo så nydelige!Husker jeg lette alle steder etter sånne ifjor jeg også ja. Ha en fin søndag!

Hulda sa...

Virkelig flott det lyshuset du har kjøpt. Det er veldig koselig å få tak i ting man har vært på jakt etter lenge. :) Kjempefint på hylla di.

Likte juleinnlegget ditt også så godt. Flotte bilder av mange fine saker og ting. :) Neste helg er første adventshelga, tenk på det. Skal bli så koselig. :)

raining sheep sa...

I am swooning and dying here...this is sooooo cute and well, just plain Christmas like! Sigh. I wish I had thought of that. I just might copy that...in my sewing/knitting room. It's so cute. Did I say that already?

Sol sa...

Tusen takk jenter. Jeg er sååå fornøyd med lyshuset og skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde kjøpt fler.....Det spørs om ikke jeg må gå i et helt år til å ønske med zinkhus ;-}Klem.
Raining Sheep; So glad that you like it.I love my zinkhouse and the hearts...and of course the lights.You are of course free to copy. That`s the great thing about blogging, you get so many good ideas. Hugs.

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Vilken fin knopphylla...massor av rara saker.
Kram Lotta

Jennifer Ramos sa...

Beautiful...!

Jen Ramos
'100% Recycled DESIGNER Cards & More'
www.madebygirl.com
madebygirl.blogspot.com