lørdag, november 08, 2008

Kitchen Poetry #7


I dag ble det bakt potet med tilbehør til kvelds. Jeg har overlatt kjøkkenpoesien og matlagingen til samboeren siden jeg ikke er i form....Vondt i hodet og en sår hals betyr vel at årets November forkjølelse er på vei ;-{ Jeg kunne veldig godt klart meg uten den, men det er ikke mye en har å stille opp med når en sånn forkjølelse først har bestemt seg for å angripe.... Jeg ligger på sofaen og følger med på kveldens tv-program. Håper dere har en koselig lørdagskveld der ute i bloggverdenen.

Todays menu is baked potato with bernaise sauce. I have let my husband do the kitchen poetry and the cocking since I don`t feel too well tonight. I have a headache and a sore throat....I guess I have a cold ;-{ I could do without this November cold, but there`s nothing much I can do about it....I am laying here on the couch watching TV. I hope you have a nice saturday evening out there in Bloglandia.

2 kommentarer:

Hulda sa...

Hei! Har kosa meg her hos deg nå ei god stund. Sett på bildene dine fra Kitchen Poetry, og lyttet til den fine sangen du har lagt ut. Takk for den. :) Fine bilder som alltid hos deg. Så veldig søt ut den posen du syr på.

Også må jeg bare si at headeren din er utrolig vakker. For et herlig bilde, det er noe drømmende over landskapet. God søndag i mårra!

Haust sa...

For ein fantastisk header du har fått deg! :)

Bakt potet er knallgodt, kos deg og bli fort frisk att!