tirsdag, november 18, 2008

Tirsdag......

Ja, så fyker dagene avgårde igjen. Jeg tror at noen har skrudd på turboknappen............?
Lørdag var vi avgårde på brytestevne igjen. Vi var oppe før hanen hadde tenkt på å våkne ;-} Sånn er det når man driver med bryting. Utøverne skal veies og det foregår tidlig på morgenen, så har de et par timers pause så de får spise og slappe av,mens de aller minste utøverne boltrer seg på matta. de trenger nemlig ikke å veies.
For et par uker siden var vi så heldige å få en ny brytetrener til klubben. Han kommer fra Polen.....,Han er utrolig flink og han har tatt ungene med storm. Lørdag var det første stevnet han var med oss på, og vi gjorde det kjempebra. Datteren fikk gull, og det gjorde fire av de andre bryterne våre også ;-}

Datteren driver ikke bare med bryting, hun spiller i korps også. Der er hun trommeslager.I helgen har det vært seminar, og på søndag var det duket for 60 års jubileumskonsert. Datteren inviterte med seg den nye brytetreneren på konsert. Han kjenner jo ingen i byen enda og trenger å ha litt sosialt liv også. Det var en kjempefin konsert. Jeg må si jeg er imponert over korpset. MORO! Etter konserten tok vi med oss den nye treneren hjem, spiste taco og så på film ;-} Kjempekoselig.
Så, når hverdagene kommer flyr dagene avgårde.....det er det vel mange som kjenner seg igjen i tenker jeg....
Days go by so quickly........I think someone has pushed the turbobutton.....
This weekend we went to a wrestling tournament. We got a new coach from Poland two weeks ago,and he is terrific. The kids love him, and this saturday he went with us to his first competition in Norway. Our kids were so great. My daughter got the gold medal and so did five of the other kids.
On sunday we took the new coach with us to our daughters marching band concert. he loved it.The band was great. I am impressed! The musicians did so well. After the concert we went home to make some Taco and watch a good movie. A nice weekend!

Ingen kommentarer: