søndag, november 02, 2008

Fototriss - Kirker

Ukens tema i Fototriss er Kirker. Jeg har funnet fram bilder av ikke mindre enn fire kirker som jeg har fotografert i sommer. Alle sammen er de helt ulike.....Det første er av Selje kirke som ligger så vakkert til ved Seljesanden.
Den neste kirken ligger i en liten by i Danmark, som heter Grindsted. Den er utrolig flott, og jeg kommanderte bråstopp til sjåføren da jeg så den, heiv meg ut og tok noen bilder ;-} Den tilhørende kirkegården er også utrolig vakker.

Jeg er så fascinert av Skagen......Jeg ønsker meg tilbake dit neste sommer. Vi hadde en rask stopp der før vi reiste hjem fra Danmark i sommer. Jeg hadde hørt om, og sett bilder av den tilsandede kirke, og hadde lyst til å se den med egne øyne. Det er vanskelig å forestille seg at under all sanden ligger det en kirke. Det er bare tårnet som står igjen.
Den siste kirken, eller de siste kirkene er norske, men ligger i Danmark. Nærmere bestemt i Legoland.....Den ene er Borgund stavkirke. Den andre er jeg ikke sikker på navnet på.

11 kommentarer:

Hulda sa...

Så fine kirker du har tatt bilder av. Det første bildet var virkelig stemningsfullt. Så ut til å være ei vakker kirke. Og legolandkirka er jo et praktbygg den også, på sin måte. :)

Anonym sa...

Stora härliga foton:-) Din allra första stora bild.. den är super:-)
Ha de gott
Tjingeling

Ninni sa...

Åh, vad jag gillar dina bilder! Jättefina! Den första är helt sagolik...men jag tycker också om bilden från Skagen, så vackert md det vita tornet mot den grå himlen.
Hit till dig återkommer jag gärna...Må så gott!

Synnøve. sa...

Godmorgen.
Så flotte bilder du fått med her idag.
Kan ikke slutte å se.
Men den der kikrka er begravd i sand er nog min favorit idag.
Liker dem alle da.
Ha det gott vennen.
Synne.

Anonym sa...

Tack så mycket! Vilka härliga bilder du tatt. Den första är verkligen underbar, inger ett sånt lugn. Ha en bra dag! kram

MiaMaria sa...

Hej!

TAck för din kommentar...
Vilka härliga bilder du bjuder på...

HA´en bra vecka!
MiaMaria

Anonym sa...

Första bilden är ju heeelt fantastisk!

Anonym sa...

Till Skagen åker jag ofta och gärna, letade igår efter foto från den tilsandade kirken och blev glad när jag nu såg ditt. Den blir min självklara favorit.
Kramis

Henrik sa...

Vilket underbart ljust du har fångat i den första bilden. Den blir min favorit!

Ha en bra dag!
Henrik

Bettan... sa...

Hejsan! Vilka vackra bilder! Gillar speciellt nr1 och 2. DEn första kyrkan ligger som du skriver, otroligt vackert.

Anonym sa...

Vilka fina kyrkbilder du lagt in! Gillade den första allra mest! /maria_6909