mandag, oktober 09, 2006

Å fange høsten - To capture autumn

Det var en nydelig søndag i går,og jeg var ute for å fange høstfarger med kameraet mitt. Som dere ser er det ikke "rett på" bilder,men mer en følelse og farger.....Det er spennende å se hva slags resultat man får når man eksperimenterer med ulik blenderåpning og lukkertid.NYT!

It was a lovely sunday yesterday and I went out capturing some autumn colours with my camera. As you will see this is not "straight on" photos,but more a feeling and colours. It`s exciting to see what you can get when you experiment with shutterspeed and aperture.ENJOY!
9 kommentarer:

Karna sa...

Stilig, stilig, stilig!!

Anonym sa...

Ja, så fint Sol. Artig å se hvordan man kan leke med kamera. Gleder meg til å få et nytt kamera etterhvert jeg også. Skulle egentlig kjøpe et nå i høst, men uforutsette utgifter (som en sprukken frontrute) satte stopper for det. Nå har jeg et kamera som bare går å zoome en vei, ganske kjedelig, men gleden av å ta bilder er der alikevell : )

Kathrine sa...

Å, du er så flink med kameraet!:)Hvilket kamera og linse bruker du? Jeg har begynt å bli veldig interessert i fotografering etter at vi fikk nytt kamera.Men har enda litt øving igjen...før de blir så bra som dine!!!!

anniche sa...

Vakre bilder, også må det være så utrolig moro med et ordentlig kamera!

kreoline sa...

Som vanlig, nydelige bilder. Ser på innlegget under, kanskje det er noe nytt at eplene kommer ferdig presset i kartonger i naturen, nei det er ikke pent.

Leah sa...

Dette er jo rett og slett kunst!! :-) :-)

Anna sa...

Fantastiskt! Jag älskar hösten. :)

Sol sa...

Hjertelig,hjertelig takk for fantastiske kommentarer. Høsten er vakker,ingen tvil om det ;-}
Kathrine;Jeg bruker et Nikon D70 og på disse bildene her har jeg brukt en Sigma 105 mm macrolinse.
det går godt an å ta flotte høstbilder med et Kompaktkamera også. det som er lurt er å fotografere enten tidlig om morgenen,eller på ettermiddagen for da er sollyset ikke så sterkt og man får mye bedre farger på bildene sine.
Julie;Jeg synes du får utrolig bra bilder med det kameraet du har nå også jeg. Det jeg ser at du er flink til å komponere,og det kan mange ganger gjøre hele forskjellen ;-}

Sigrun sa...

Your potos are so lovely! I like to make photos with the telephoto.

Sigrun