tirsdag, oktober 24, 2006

Hjertelig - Hearty


Jeg har fått sydd litt i det siste,.....og jeg må nok takke diverse ivrige sy-blogge-damer for at lysten til å sy og inspirasjonen har kommet tilbake. Det har vært,og er,utrolig moro å se alt det fine som blir laget.
De siste årene har jeg stort sett mest holdt på med fotografering og redigering i Photoshop ved siden av å følge opp ungenes aktiviteter da,noe som tar massevis av tid,men er kjempemoro!
Dette hjertet er sydd av ullstoff fra Tilda-kolleksjonen samt noen lapper fra mitt eget lille (les store...) lager.
Jeg har sydd en del andre hjerter også,samt litt andre småting,men det har blitt så som så med fotograferingen. jeg skal prøve å få lagt inn bilder av det senere. Hvem vet,kanskje jeg også kan hjelpe til å inspirere noen ;-}
I have been doing some sewing lately. Thanks to some wonderful sewing-blog-ladies I have been inspired!! It`s great to see all the beautiful things that you create.
The last years I have been doing a lot of photographing and a lot of work in Photoshop,not too much sewing. My childrens sportsactivities has also taken alot of my time,which is great fun too.
This heart is made of woolen fabric from the Tilda collection and some fabrics from my own stock". I`ve made some other hearts and stuff too,but I haven`t had the time to take some photos of them yet.I`ll do that later. Who knows,maybe someone will be inspired of my worlk too. You just never know.

14 kommentarer:

siripirisiri sa...

Hei!
dette var kjempesøtt!

Siri:)

Bolina sa...

Hjertet var bare helt nydelig!!! Så flink du er =) Gleder meg til å se mer av dine sy-produkter :D

Sofie sa...

Ja, jättegulligt hjärta, så fint med små lappar och filt! :)

karna sa...

Kjempe skjønt hjerte, det er såååå mye fint i Tilda boken! Greit å få bruke litt av lageret ;)

Timotei sa...

Nydelig! Ogs å forseggjort med de små lappene og perlene. Tildaengelen var også veldig fin!

kreoline sa...

For et skjønt hjerte, kjempekoselig var det. Godt du har fått litt inspirasjon, og ikke minst at vi kan gi det til hverandre.

Hulda sa...

Så søtt det hjertet ditt ble!

Sarah sa...

Flot hjerte. det er fint at det er i uldfilt det giver det en rigtig fin overflade. Jeg tror også jeg skal have fat i noget uldfilt og sy nogle hjerter af. Tak for inspirationen.

Anna sa...

Vilket sött hjärta! Och vad mysigt i det materialet, ser väldigt gosigt ut. :)

Metteflette sa...

Nyyydelig hjerte! Du er jo kjempeflink!

Leah sa...

Sååå nydelig hjerte, og så herlig engel! Jeg vil også sy...men jeg er ikke så god venn med symaskinen, og ikke har jeg tid til å bli det heller..Får heller kose meg med å se alt det fine dere andre lager :-)

Julie sa...

Kjempesøtt hjerte : )

Sol sa...

Tusen takk snille dere for alle hyggelige kommentarer!!!
Siri;Koselig at du ser innom meg og veldig koselig også at du likte hjertet.
Bolina;Takk og bukker! jeg håper at jeg får sydd litt mer fremover så jeg har noe å vise fram.Har fått tatt noen bilder i dag av noe jeg har sydd den siste tiden.
Sofie; Takk så masse!.Jeg synes også det ble fint med den ullfilten og de små aplikerte lappene.Tror jeg må lage noen flere i samme stil.
Karna;Om jeg ikke får sydd alt i Tilda-boken,så er den fin bare å sitte å bla i også...nydelige bilder.Mange Takk skal du ha!
Kreoline; det er godt med inspirasjon,det trenger vi alle.Og du gir inspirasjon med alt det fine du viser på bloggen din! Takk!
Hulda;Tusen takk snille du.
Sarah;Ja,ullfilten gir det et mykt og koselig utseende,og jeg vil absolutt lage flere ting i det stoffet. Tror jeg må kjøpe meg noen flere farger...Tusen takk!
Anna;Materialet er riktig mysigt som du sier..Jeg tenker meg at det må passe å sy til noen som venter en baby kanskje,for å pynte et barnerom...Hjertelig takk.
Metteflette; Takk så masse til deg også.vet ikke hvor flink jeg er,men jeg synes i alle fall at det er skikkelig moro.
Leah;Hjertelig takk. Engelen er jeg kjempeglad i.Nå har hun fått sløyfer i håret og et lite hjerte som hun holder på...Og leah,det er jo det som er det fine at vi kan forskjellige ting,og om du ikke kan sy,så kan jo kanskje din hemmelige venn det,slik at du kan få en gave som er sydd ;-}
Julie.Takker så masse til deg også.

Minna sa...

Oj vilken söt hjärta!!! Sådan skulle jag vilja ge till Enya, 1 år. Ha en härlig helg!