lørdag, oktober 14, 2006

I min hage - In my garden


Nå etter at tv-kvelden er over, og etter at ungene sover...eh vel,i alle fall har de lagt seg, satt jeg meg ned og nøt synet av "A journey through time". Vakkert!
Inspirert av dette, satt jeg meg til med å se gjennom noen av mine egne bilder,og fant dette som jeg tok i Oktober 2004. Jeg var syk og kom meg ikke ut for å fotografere,men stilte opp stativet og kameraet i vinduet og tok bilder av et tre i hagen....Bildet er tatt med lang lukkertid og en liten bevegelse med kameraet.
Så, om en ikke kommer seg utendørs,og ei heller til spennende land og får se et rikt og fremmedartet dyre og planteliv på nært hold,så går det an å få noe spennende ut av det en har helt nært også.......

Now,after having shut down the tv,and the kids are in bed,I sat down with my computer and enjoyed "A journey through time". Beautiful!
Inspired of all this, I looked through some of my own photos,and found this one that I shot in October 2004. I was ill and couldn`t go outside to take photos. From my livingroom window i shot some photos of a tree in the garden.... I used long shutterspeed and made a tiny movement in with camera. So, if you can`t go outside,and if you can`t go to exciting countries and see a rich and strange animal and plant life up close,you can get some exciting photos of what you have around you as well......

6 kommentarer:

Anna sa...

Vilket härligt foto! Man bara drunknar i grönskan! :) Fint att du fick till vår button! :) Jätetsnygga ljus med riller du har, vart har du köpt dem?

anniche sa...

Oj, for et fantastisk bilde!!

Sol sa...

Hei hei.
Ja det er utrolig hva man får til på en sen lørdagskveld ;-} Takk Takk! Når det gjelder fotoet,er jeg veldig glad i det selv også. Tror jeg skal prøve å ta noen flere liknende i dag...Lysene har jeg kjøpt på RIMI,altså i den vanlige dagligvarebutikken,og jeg har sett dem i andre liknende butikker også.
Anniche;Tusen takk. Veldig glad for at du liker bildet!

Anonym sa...

Nyyyyydelig bilde!! Du er så flink til å fotografere! Liker godt å ta bilder selv også, men synes ikke helt at jeg får det til. Du tar alltid så nydelige bilder!!

Timotei sa...

Herlige farger i det bildet!

Leah sa...

Herlig bilde !! :-)