onsdag, oktober 04, 2006

Fargerikt - Colourful

Ser at det er noen innlegg siden jeg har lagt ut et høstbilde nå ;-}....så da var det på tide med litt høstfarger igjen. Det er jo så flott ute nå med alle de fargerike trærne.
I kveld har jeg vært å sett på sønnen sparke fotball. De vant 7-2, og det måtte feires med en Grandispizza ;-} Nå er fotballsesongen på hell,men det har vært moro å følge med dem denne seongen. De har faktisk ikke tapt en kamp....og jeg tror de har det kjempemoro sammen. Fjorårets sesong var helt annerledes,da tapte de hver eneste kamp,men hadde det like moro sammen. Det er nok viktig å lære seg både å tape og vinne...

About time that I post another Autumn photo with some bright autumn colours ;-} This evening I went to a footballmatch. My sons team won 7-2. And when we came home after the game we cekebrated the win wth a pizza ;-} They haven`t lost one single game this season and it has been great fun to watch them play. Last year they lost every game,but they still had fun together. It`s important to learn both how to win and how to loose.....2 kommentarer:

Timotei sa...

Nydelig bilde! Bladene ser nesten gjennomsiktige ut...

Anonym sa...

Nydelig ja, må jo bare spørre igjen jeg da. Er det sollyset som skinner igjennom, eller lyser du på noe vis selv?