onsdag, oktober 04, 2006

Tilbake til naturen? - Back to nature ?

Hmmmm, eplet faller som kjent ikke langt fra stammen, men har de begynt å falle ned ferdig på kartonger også nå.......???8 kommentarer:

Hulda sa...

Hm, ja det var ikke bra med søppel i naturen. Tar nok lang tid før en sånn kartong blir borte.

Så fint det blad bilde var, orange og fint.

Leah sa...

Ja, vokser ikke kartongene på trærne, da? ;-)

Irriterende med slike ting, ødelegger en ellers fin naturopplevelse :-(

Høstbildet ditt var nydelig! :-)

Karna sa...

Huff, nei får ikke håpe det =) Har planer om å lage eple syltetøy med kanel i helgen, og da passer det dårlig med slike i kartong =) Ha en fin helg!

Anonym sa...

Ha ha ja det virker nesten sånn, ligger jo kartonger overalt, men , men bildet ditt var jo faktisk fint : )

Sigrun sa...

Back to nature? I think it is litter?

Sigrun

Anna sa...

Nä, sånt där är ju så trist. Tycker folk borde värna om allemansrätten att inte störa och inte förstöra. Kul skämt though. ;)

Sol sa...

Takk for kommentarene dere!
Nei, det er ikke lekkert når sånt kastes i naturen....,selv om akkurat denne kartongens farger her glir fint inn i høstfargene....
Så det blir litt sånn blandet følelse med dette bildet ;-} Det er jo også viktig med fotografi, at man ikke bare avbilder alt det vakre,men også det mer underfundige rundt oss, og det som ikke er så vakkert...
Sigrun;Of course it`s litter ;-}And I don`t think it will go back to nature at all. On the other side,the colours of the carton looks nice together with the fall colours ;-}

Bim sa...

Ja, du har så underbara bilder på din blogg att jag bara blir så härligt inspirerad till att fota själv... borde skaffa kamera då kanske, en ny. Min fungerar nog snart som den vill tror jag, ;)
Och den bilden där... den med kartongen... Den säger så hiskeligt mycket om dagens samhälle... Trots att det görs mycket när barnen ÄR små för att få dem att ta vara på skräpet efter sig... Men, på vägen sedan verkar det som om det försvinner ur hjärnan... göra en liknande insats genom hela livet??? Skolan - alla nivåer! - jobbet och hela tiden... Kanske vore det mindre skräp i naturen om de fick gå iväg och röja upp efter andra... Fanns en kampanj i landet här för många, många år sedan. Undrar om man minns den på annat sätt än genom återblickar genom tiderna... Var man med??? SÅ länge sedan ÄR det, hihihi... Håll Sverige rent, var namnet på kampanjen... Dags för en ny tror jag... ;)
Må så gott... värmländska på bloggläsartur... kramis och tack för alla härliga bilder...
Sjöbackas blogg