onsdag, oktober 11, 2006

Pakke i posten - I`ve got mail

I dag fikk jeg pakke i posten.....Spennende!......Det var ikke vanskelig å se hvem det var fra ;-}
Karna så fint innpakningspapir du har!!!

...og inni pakken var denne flotte fløyelsposen som Karna har sydd. Kjempefin! Den har jeg kjøpt i Karnas lille butikk Skal nok finne noe lurt å ha oppi den den tenker jeg ;-}

I got this in the mail today! Exciting.I love it. It`s from Karnas lille butikk She`s got her own blogshop. Check it out.

6 kommentarer:

kreoline sa...

Skjønn pose fra Karne, virkelig nydelig den. Fine ting funnet på loppis, eggeglassene var bare helt nydelige. Å rydde er ikke min favoritting, men det må til en gang i blandt, har et helt kott som skal tømmes og ryddes. Det blir utsatt gang på gang, men det blir nok en dag.

Timotei sa...

Lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå. Fine ting du har kjøpt på loppemarked og nydelig pose du har kjøpt av karna!

Karna sa...

Så bra at du likte posen!! Har ikke alle "butikker" med respekt for seg selv, sitt eget innpakningspapir, he,he....Mye en kan gjøre når en er på jobb =)

Sol sa...

Hei igjen dere....Ja,ikke sant,posen er kjempefin....
Og selvfølgelig Karna,enhver butikk med respekt for seg selv bør jo ha sitt eget innpakningspapir...Hmmm,skal huske det om jeg noen gang får min egen butikk ;-}
Tusen takk!

Anonym sa...

Å for en nydelig pose. Hun er så flink. Har selv kjøpt en pose (annen type) som står på peisen, er sååååå fornøyd : )

Leah sa...

Så nydelig pose du har fått fra karna, hun er flink! Og så fine ting du fant på loppis. Koselig med gavene fra jenta, de er jo herlige disse barna, da :-)