søndag, oktober 22, 2006

Leger uten grenser.....og litt annet - Doctors without borders,and then some...I dag har det vært den årlige TV- aksjonen,og denne gang til intekt for Leger uten grenser I skrivende stund har de fått inn over 180 millioner kroner....det er jo helt fantastisk!!! Jeg er glad for å bo i et land der givergleden er stor ;-} Og når en ser på alle innslagene fra land der legene jobber,så ser en jo virkelig hvor stort behovet for hjelp er!På fredag dumpet denne ned i postkassen min fra Haugen bok . Utrolig hvor fort det gikk. jeg bestilte den dagen før og hadde ikke ventet at den ville komme sååå fort. Det ble ikke mye tid til å se i boka på fredag,men det lille jeg så ble jeg begeistret over ;-}
Lørdag morgen (kl. 07.00.....) reiste vi på brytestevne på Skedsmo,og tilbragte nesten hele dagen inne i en fjellhall.... Datteren fikk sølv,mens sønnen desverre var uheldig og fikk en skade. Ja, ja,bedre lykke neste gang!
Etter stevnet fikk vi på veien hjem,tid til (utrolig nok og heldig for meg) å stikke innom Sandvika Storsenter...der det tilfeldigvis er en Panduro butikk.
Jeg hadde jo ikke akkurat fått sett hva slags stoff eller tilbehør jeg trengte til å lage noe i Tilda- boka,men på en halvtime(før stengetid) fikk jeg rasket med meg noen stoffer og noen bånd. Må jo le av meg selv sånn som jeg panikkhandlet....Men jeg fikk i alle fall med meg nok til at jeg i dag har sittet og sydd på en koselig Tilda-engel. Den er nesten ferdig,men mangler vinger og hår,og den MÅ den jo ha..Så nå krysser jeg fingre for at de har hår til engelen min på den lokale formingsbutikken slik at jeg får gjort den ferdig og kan vise dere et bilde av den i morgen.
Jeg ser at det er mange som har fått gaver fra sin hemmelige venn,og det er så moro å se alt det fine som folk sender,og hvor mye tid og sjel de legger ned i gavene sine.Artig!
Ønsker dere alle en fin uke!


Today almost all the people in Norway has given some money to Doctors without borders . It is an independent international medical humanitarian organization that delivers emergency aid to people affected by armed conflict, epidemics, natural or man-made disasters. It has been organized by the Norwegian broadcastin corporation and there has been a TV program about this all day. 180 million Norwegian kroner has gone to the DWB so far. It is fantastic!
Friday I bought a beautiful book which is called Tildas House,and there is so many lovely things to look at. I have been sewing an angel doll today,and I found the pattern in that book. I bought some fabrics yesterday when we went with our children to a wrestling tournament.And I just couldn`t wait to get started on the sewing ;-} I`ll show you a photo when it`s finished.
I wish you all a GREAT week.

4 kommentarer:

Hulda sa...

Så heldig som fikk Tilda boken. Jeg spurte på Libris her før helga, de venta den inn en av de nærmeste dagene.

kreoline sa...

Flink datter, gratulere med sølv, det er flott å drive med noe innen idrett. Sto å kikke på Tildaboken i dag, men kjøpte en del perler istedet, får se neste gang, så der ble det i hvert fall ikke noe "panikkjøp" på meg.Ha en fin dag i morgen.

cia sa...

jag börjar bli riktigt sugen på den boken som alla visar upp få sina norska bloggar, undrar just om den går att få tag på i sverige,
trevlig blogg du har,
cia
hemmabra.blogg.se

Julie sa...

Ja ble også så glad da jeg så at de hadde fått inn så mye på innsamling. Fikk heldigvis gitt noe jeg også. Synes leger uten grenser gjør en topp jobb : )