fredag, desember 14, 2007

Fuglekikking ~ Birdwatching

Fuglekikking er ikke det jeg driver med til vanlig,men i dag har jeg plassert kameraet med zoomlinsa foran verandavinduet og knipset fugler. Og......det er jammen ikke lett altså, å fange disse småtassene i det rette øyeblikket. De er jo så raske i bevegelsene, at det er vanskelig å få skarpe bilder.Men jeg fikk da tatt et bilde av denne lille tassen her, som ble sånn noegnlunde... Jeg vet ikke hva slags fugletype det er,men det vet kanskje noen av dere?.....

Det er ikke bare jeg som har sett på fuglene i dag ,men disse to her har bedrevet aktiv fuglekikking. det er egentlig helt sensasjonelt at de ligger ved siden av hverandre sånn som dette, for Mio er så leiken,noe som gjør at kattemamma Tussi er redd for sønnen sin og freser til han når han nærmer seg,....men i dag har de altså fått litt kvalitetstid sammen.... ;-} Er de ikke søte.....?

I`ve been doing some birdwatching today. I placed my camera with the zoomlense in front of the verandawindow. It`s not easy at all to capture a bird, but I managed to shoot the photo of this little fellow, but I don`t know what kind of bird it is......

My two cats were doing some birdwatching as well.....Don`t they look cute?...... They don`t normally sit close like this, cause the catmother(Tussi) is afraid of her son, cause he wants to play with her all the time,and she isn`t too keen on doing that *lol*

10 kommentarer:

Marie sa...

Fuglen du har tatt bilete av er ei rødstrupe. Blinkskot! Biletet av kattane i karmen er eit blinkskot også!

God helg :)

HildeS. sa...

Nydelege bilete, både av fuglen og kattane.

Lene sa...

så nydelig uglebilde, vet dessverre ikke ka slags fugl d e æ heller.
men æ ser i kommentaren over at d visstnok e en rødstrupe. så lærte vi d :o)

Ingrid sa...

Fuglekikking og fotografering høres jo ut som en koselig aktivitet for så vidt... ser ut som pusene koser seg iallfall! :) Synes du er veldig flink til å fotografere jeg! :)
God helg!

organic-lizzi sa...

Så fantastiske bilder!!Skal si de kattene var enige om vennskap og fokus der og da..Det er nå en ting,men at du i tilegg får tatt så fint bilde av det er sååå bra..
Fortsatt fin kveld til deg..
klem Randi

Hulda sa...

Så nydelig fugl! Fikk meg til å tenke på et julekort. Dette er vel rødstrupe, tror jeg. Artig med kattene som ligger side ved side. :)

elin1976 sa...

Rødstrupe tror jeg. Synes det er så artig å sitte å følge med på disse små. I dag skal jeg lage eple stang som fuglene skal få. Trer 4-5 epler på en ståltråd og knyter en sløyfe øverst for å pynte å så henger jeg det opp ute under tak. Vips så har fuglene fått en helg lengde med dessert! Ha en fin lørdag og ei flott helg. Klemmer fra Elin:O)

Kreoline sa...

Nydelig bilde av den lille fuglen, men dette er du jo så flink til.
Så koselig med pusekattene som ligger ved siden av hverandre og bedriver sin store hobby, nemlig fugletitting. Tenker nok moren til Mio ikke er redd han, men morene blir lei av sine barn når de kommer i en viss alder. De blir avvisende og vil helst ikke ha noe med dem ungen sin å gjøre. Ha en kjempefin helg, klem fra meg.

Mita`s hjørne sa...

Flott bilde av den fugelen...
Og utrolig hærlig bilde av kattene da - der de ligger å ser på den ene matbiten etter den andre utfor vinduet...hadde vært morro å hvist hva de tenker om maten på utsiden...

Ha en koselig kveld og helg...

Ida sa...

Nydelig!!! :)))
Det er nok en rødstrupe.