lørdag, desember 08, 2007

Lørdagskveld ~Saturday evening

Den første uken i Desember er allerede historie. Her hos meg er det ikke mye juleforberedelser i år heller. Jeg er fortsatt ganske slapp og forkjølet. Jeg studerte litt på hva som skulle bi kalenderbilde i dag. Så kom jeg på at jeg skulle macro-fotografere litt i kveldsmørket, for det orket jeg i alle fall ;-} Jeg ble veldig fornøyd med bildene, og det var egentlig vanskelig å velge hvem av dem jeg skulle bruke fr den 8. Desember,men til slutt falt valget på dette. Jeg sitter her og venter på at resten av familien skal komme hjem. Lillefrøkna mi har vært på årets siste brytestevne i år, og det gikk kjempebra. Hun vant igjen!
Jeg tar med et par bilder til jeg....Det er synd at jeg ikke får vist dem i større større format, det er da de gjør seg best. Ha en fin lørdagskveld alle!


The first week in December is already history. In my house there`s still not too many Christmas preparations. I am still ill and feeling under the weather. I wondered what kind of photo I was going to use for my calendar today....then I found out that I wanted to do some macro shoots in the dark evening light. I am very pleased with the photos.They came out very nice, and it was hard to pick one for the 8th of December, but I finally landed on this one. I am sitting here waiting for the rest of my familiy. They went to a wrestling competition today, and my little daughter won again!
I think I will post a couple of more photos. It`s a pity that I can`t show them in a large format in the blog.
Have a nice Satyrday evening everyone.
5 kommentarer:

JULIE K sa...

Åååå så koselig med kalender bilder hver dag. Nå ble jeg glad nå. Har kost meg med de tidligere bildene også. Klem : )

Hulda sa...

Så skjønne bilder! Du fikk fanget lyset så fint, syns jeg. Selv har jeg problemer med å ta bilder nå. Nesten alle må taes på samme sted, for over henger det ei lampe med godt lys. :) Takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord hos meg. :) Veldig fine de lysglassene du viste lengre ned her. :) Håper du finner tak i et slikt glass til fra green gate. Mulig de har her i en butikk, kan kjøpe hvis jeg finner.

HildeS. sa...

Så nydelege bilete du viste her. Eg ønsker meg nytt kamera med litt fleire innstillingar, men trur ikkje eg har vore snill nok i år til å få det av nissen....
Eg såg slik krus fra Green Gate som du kunne tenkt deg.
Gje meg eit vink viss du er interessert i at eg skal sende til deg.
Ha ei fortsatt fin helg, og eg gler meg til nye bilete fra deg:)

organic-lizzi sa...

Vanvittig nydelige bilder..For en stemning du lager!Bedre enn all verdens adventskalendere:-))
Gratulerer med datteren..bravo!!
Fortsatt god bedring..Og ha en deilig søndag!
klem Randi

Marie sa...

Fantastiske bilete!!!