lørdag, desember 15, 2007

Overraskelse ~ Surprise

Da jeg skulle hente posten i dag, hadde postmannen vært der med en pakke....., som ikke engang gikk ned i post kassen ;-} Jeg tenkte at det kanskje var Hemmelig Venn pakken min som hadde kommet, men neida.....det var en pakke fra Hilde.Se så fint den var pakket inn....Og med et kjempefint kort til som jeg regner med at hun har laget selv


Det var ikke bare jeg som ble overlykkelig over å få pakke....Mio var helt i hundre over alt det fine papiret og plasten som gaven var pakket inn i.... ;-}


Kjæe, kjære Hilde, tusen hjertelig takk for det nydelige kruset, for sjokoladen og det kjempefine kortet. Jeg er helt overveldet og rørt......I et tidligere innlegg nevnte jeg at jeg gjerne skulle hatt et Green Gate krus til, sammen med det jeg hadde fra før, som jeg har plantet en liten julestjerne i. det var flere som sa de hadde sett sånne i butikken,og det var bare å si i fra, så kunne de prøve å få tak i et til meg. Det er helt UTROLIG hvor snille og greie dere er. Må si at det er veldig hjertevarmende. Hilde sa at hun kunne kjøpe et til meg,og det var jeg kjempeglad for. Så dumper det altså ned i postkassen min i dag,som en julegave fra henne til meg....KJEMPESNILT! Du fortjener en stor klem. Den håper jeg at jeg kan gi deg live en eller annen gang ;-}
Så i dag er aktså kalenderbildet, gaven fra Hilde.


Jeg må også få vise dere den kjempfine puta som datteren kom hjem med fra skolen i går. Hun hadde sydd den i formingstimene. Jeg ble jo så glad! Den er nydelig. Tusen takk!


Hun har også brodert pute til Tussi og Mio, kattene våre. Med initialene deres på. Jeg tenker at de skal kose seg skikkelig når de skal ligge å hvile på den......

Nå må jeg forte meg å legge ut dette for jeg skal nemlig på julebord sammen med venner i brytegruppa. Gleder meg til å spise god mat og kose meg sammen med venner. Ha en fin lørdagskveld!


I got a surprise in the mail today. It was a mug that Hilde sent me. Thank you very very much, I love it! She read apost that I had about a mug like this that I planted a Christmas flower in, and I wish I had one more just like that one. She was so nice with me,and wanted to buy me one, and now she gave it to me as Christmasgift. So touching! Mo also loved the present, but he enjoyed the paper more than the gift itself ;-}I also want to show you two pillows that my daughter made at school. The pink one she gave to me. It`s so beautiful,and she has done really well. The other one she gave to Mio and Tussi,our cats, with their initials on...Isn`t she just too sweet.

8 kommentarer:

Lene sa...

så koselig gave du fikk i posten :)

ha en fin lørdagskveld!

GAWO sa...

Du er like heldig som meg. Jeg kjente igjen papiret og skjønte med en gang hvem gaven din var fra .. uten å lese en linje. Jeg har også vært så heldig og fått en gave fra Hilde, og jeg vet hvordan den spente følelsen var når du pakket opp.
Den jenta er SÅ flink med hendene og hun har et stort hjerte.
Kos deg med den fine gaven.

organic-lizzi sa...

Næææmen sååå hyggelig.Godt å oppleve sånn deilig varme i denne kulda..og du fortjener det:-))Ble litt på Mio også..det var jo fint..
Putene var kjempefine..
Kos søndag i morgen.
klem Randi

Hulda sa...

Så flott at du fikk den koppen! Ja, vi bloggere hjelper hverandre, vet du. :) Fine puter jenta di har sydd, hun er kjempeflink. :) Syns det er så koselig å følge med i adventskalenderen din, du tar så flotte bilder. Jeg har funnet en fin plass til rosebildet du ga meg i vår. :)

HildeS. sa...

Så kjekt at både du og mio vart fornøgd:o)
Det var ei flott pute dotter di hadde sydd, eller begge to var jo kjempeflotte:o)
Tusen takk for klemmen.
Ha ein fin 3. søndag i advent.

Ellie sa...

Så koselig med gave! Disse krusene er nydelige, jeg har sett dem i butikker nær her også. Skjønne puter datteren din hsdde sydd. Hun er flink! Også var det fint å få et glimt av det nydelige lappeteppet ditt igjen!

Mita`s hjørne sa...

Utrolig kosleig med pakke i posten da - nydelig krus foresten...
Kjempeflink datter du har...

Ha en koselig søndagskveld...

Ida sa...

Flott gave fra herlige Hilde. :)
Søte puter fra datteren i huset også.
God siste uke før jul til deg. :)